Fiul lui Lucian Viziru, reacție emoționantă la întoarcerea fostului actor acasă din spital

De Unica.ro, pe

Lucian Viziru (45 de ani) a început anul 2022 în spital, unde a fost internat încă de pe 31 decembrie 2021, după ce a acuzat o stare generală de rău și dureri puternice în piept. În urma analizelor, medicii au suspectat că Lucian ar fi suferit un infarct. Artistul a fost externat din Spitalul Floreasca, unde a stat cinci zile.

Fiul lui Lucian Viziru, reacție emoționantă la întoarcerea fostului actor acasă din spital

Invitat în emisiunea „Vorbește Lumea”, fostul actor a dezvăluit cum a reacționat fiul lui, Mihai, când a revenit acasă din spital. „Când am intrat pe ușă, m-a îmbrățișat cum nu m-a îmbrățișat niciodată, am plâns. Relația noastră s-a schimbat. Avem o altfel de relație acum. Nu ne mai certăm așa de des, să zic așa. Sunt recunoscător că sunt acasă”, a mărturisit antrenorul de tenis.

„Ema n-a putut să se stăpânească și a plâns foarte mult acasă. Nici eu nu știam și nici ei nu știau dacă mă voi mai întoarce acasă. Te poți aștepta la orice. În momentul ăsta, inima mea arată bine, trebuie să am grijă la ce mănânc. Nu am voie sare, nu am voie zahăr, n-am voie nimic, de carnea de porc pot să uit și de multe altele. În general, e mai bine să previi genul acesta de întâmplare”, a mai spus.

„Ne-am întors definitiv în România. Am avut un plan. Ema trebuia să vină înainte și noi să ajungem de Paște, dar nu am rezistat. A fost foarte greu, și pentru Mihai, și pentru Ema, și pentru mine. Trei luni de zile am stat cu soacra în casă. E belea. E beton. În 99% dintre cazuri, orice ai face ca ginere, nu ai cum să-ți mulțumești soacra”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lucian Viziru, despre experiența din spital: „M-au băgat la ATI. Mi-era frică să adorm!”

Augustin Viziru, prima imagine alături de iubita lui! „Este superbă”

Ce soție frumoasă are Lucian Viziru! I-a oferit inelul de logodnă după 11 ani de căsătorie

Întrebat de ce a revenit în România, Lucian a adăugat: „În primul rând, noi, ca familie, avem oportunități mai mari aici. Avem altă viziune acum, suntem capabili să facem mult mai multe lucruri. Ema face management consulting, ceea ce nu putea face acolo, pentru că nu a vrut să învețe limba germană. Nu a vrut. Știe greacă, franceză, engleză, nu cred că ar fi fost greu pentru ea, dar nu a vrut. Și eu mă plafonasem”.

Vorbind despre posibilitatea de a juca din nou în seriale TV, antrenorul de tenis a completat: „Nu zic nu. Dacă e să fie, e bine, dacă nu, tot bine. Tenisul rămâne ceea ce o să fac, cu siguranță, asta dacă mă va ține Dumnezeu sănătos. În rest, mai vreau să mă bag în domeniul imobiliar, să fiu agent imobiliar, nu că aș avea eu mii de euro de investit”.

Fiul fostului actor este extrem de bucuros că s-a întors în țară. „Mihai este încântat, în al nouălea cer, pentru că nu mai are parte de disciplina nemțească. E cu totul și cu totul altceva. Îi place la nebunie școala aici”, a mai spus Lucian Viziru.

În încheierea interviului, întrebat de ce crede că a trecut printr-o astfel de cumpănă din punct de vedere medical, având o vârstă deloc înaintată, Lucian a glumit: „Eu cred că soacra e de vină! Nu, glumesc”. Întrebat dacă Ema nu se supără că el vorbește astfel despre mama ei, Lucian a adăugat: „Nu, că și ea zice”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter