Loredana și Smiley, amintiri din prima zi de școală. FOTO

De Mădălina Manole, pe
Prima zi de școală nu a venit cu emoții numai pentru copii, părinți și profesori, ci și pentru artiștii noștri care și-au amintiti cu drag de această experiență unică din copilărie.

Loredana Groza și Smiley, pe vremea aceea Andrei Tiberiu Maria, doi dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, nu au uitat cum a fost prima zi de școală. Lory, astăzi în vârstă de 48 de ani, a făcut școala la Onești, iar învățătoare i-a fost întocmai mama sa, Leonida: „Loredana a început şcoala la 6 ani, pentru că aşa era atunci. Mama ei a pregătit-o şi i-a fost şi învăţătoare timp de 4 ani. S-a simţit protejată, dar soţia mea nu i-a făcut favoruri, ci avea aceeaşi atitudine faţă de toţi elevii. Norocul învăţătoarei că a avut un copil care nu i-a făcut probleme. Lori a fost premiantă până în anii de liceu. Singura notă de 9 în activitatea ei şcolară a fost la Botanică”, – a dezvăluit tatăl Loredanei Groza, Vasile Groza, pentru click.ro.

Loredana Groza in prima zi de scoala

Pe de altă parte, Smiley, în vârstă de 35 de ani, a făcut școala la Pitești și-și amintește cu haz de ziua în care a pășit întâia oară în clasă: „Eram foarte entuziasmat că mă duc la școală, eram foarte speriat că nu știam pe nimeni. Îmi aduc aminte că a venit mama să mă ia. Știu că m-am așezat cu o fată în bancă, m-am orientat bine de atunci. Am stat cu ea până când s-a mutat din clasă. Era prin clasa a treia. N-am plâns, sigur n-am plâns” – a declarat Smiley într-un interviu pentru ostul de radio Pro FM.Smiley in prima zi de scoala

Citește și – Carmen Iohannis, în prima zi de școală. Prima Doamnă a preluat o nouă clasă la dirigenție

Citește și – Diana Matei s-a căsătorit cu iubitul său, Marian Cleante

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter