Loredana Groza, mesaj emoționant pentru fiica ei. Elena a împlinit 20 de ani

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 17 iulie 2018, 13:01
Loredana Groza, mesaj emoționant pentru fiica ei. Elena a împlinit de curând de 20 de ani și este o tânără frumoasă, de care mama ei este foarte mândră.

Elena, fiica Loredanei Groza și a soțului ei, Andrei Boncea a împlinit 20 de ani iar vedeta i-a transmis un mesaj prin intermediul social media, împărtășind cu fanii bucuria ei. Cântăreața a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de fiica sa, pe vremea când aceasta era doar un bebeluș.

Fotografia a apărut în exclusivitate pe coperta revistei Unica din ianuarie 1999, atunci când artista declara că s-a schimbat aproape total de când a născut și că, pur și simplu vede viața altfel: „Efectiv, simt că s-a întâmplat o minune”, mărturisea tânăra mămică.

loredana groza si fiica ei, elena

 

La mulți ani distanță de la interviul publicat în Unica, când Loredana spunea despre fiica ei că „va fi o domnișoară foarte cochetă și grijulie cu silueta ei (…) Aș vrea să-și găsească propriul drum în viață, iar noi, eu și cu Andrei, să-i fim doar prietenii și sfătuitorii care să-i oferim mai multe opțiuni”, aceasta i-a transmis fiicei ei un mesaj extrem de emoționant, vorbind totodată despre bucuria și dragostea ei de mamă: „Acum 20 de ani venea pe lume fetița mea, Elena! Nu mi-aș fi putut imagina vreodată că cel mai greu pe pământ e să fii mamă! Meseria de mamă nu se învață decât prin practică:) Elena a ales să-mi fie fiică și să mă învețe ce înseamnă dragostea necondiționată și infinită și să redescopăr vârsta inocenței. << Când a crescut și cum a cunoscut ea lumea,/ Pare c-am întârziat deja.../ Și ce n-aș da să pot să îngheț momentul și să opresc tot cursul timpului./ Se întâmplă invers.>>” Te iubesc, Elena, Lumina mea, și îți doresc să fii fericită și sănătoasă!!!! Iți multumesc, puiul meu!!!~Mami” a fost mesajul scris de Loredana Groza, care a însoțit fotografia.

Vedeta le-a arătat fanilor și tortul sărbătoritei, postând o imagine chiar de la petrecerea unde s-au distrat alături de prieteni.

loredana groza, elena si prietenii

Citește și: 

Modelul Annabelle Neilson a fost găsită moartă. Era cea mai bună prietenă a lui Kate Moss

Ed Sheeran vrea să amplaseze grilaje în jurul casei pentru a ține departe oamenii străzii

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter