Lora, vacanță în Asia, în plină epidemie de coronavirus

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 mai 2020, 11:45
Lora a plecat în Asia, alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu, într-o binemeritată vacanță pe plaja din Bali.

Lora iubește vacanțele și chiar dacă și-a planificat-o înainte de a apărea problema coronavirusului, artista nu a vrut să renunțe la această relaxare binemeritată, mai ales că vine după o perioadă grea, în care artista și-a pierdut mama„Muncesc mult şi merit să văd lumea… Aceasta este a doua mare vacanţă din viaţa mea şi sper să mai fie şi altele. N-am crezut că o să fie ceva care să bată Maldive, dar este, pentru mine cel puţin. Acum îmi fac eu propria Asia Express“, – a declarat Lora, potrivit okmagazine.ro.

Lora este cazată într-o vilă privată cu piscină și se bucură din plin de soare, SPA și masaj terapeutic și printre picături postează pe Instagram și-și ține fanii la curent cu activitățile sale: „Nu mă mai întrebaţi de coronavirus, că n-aveţi de ce să mă întrebaţi. Aici sunt 30 de grade, e foarte important să aveţi grijă să vă igienizaţi, să purtaţi mască dacă mergeţi în locuri aglomerate“, a mai declarat artista pentru sursa citată.

Citește și – Lora se retrage din mediul online. Anunțul trist făcut de artistă: ”Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă”

Lora, în vârstă de 37 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, managerul său. În anul 2014, Lora a divorțat de comediantul Dan Badea, iar un an mai târziu își începea relația cu Ionuț Ghenu, cel care tocmai pusese punct unei relații de ani de zile cu actrița Doinița Oancea.

Citește și – Dan Badea i-a tăiat moțul băiețelului său. Ce a ales micuțul de pe tavă

Vezi imagini cu Lora din vacanța în Asia în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter