Lora redeschide scandalul cu Doinița Oancea? Ce mesaj i-a transmis fostei sale prietene, devenită rivală

De Mădălina Manole, pe
Lora și Doinița Oancea au fost prietene, însă relația lor s-a încheiat brusc și cu mare scandal în presă. În urmă cu cinci ani, Doinița Oancea a acuzat-o pe Lora că i-a furat iubitul, pe Ionuț Ghenu, cel care îi era, la momentul respectiv, și îi este în continuare, impresar artistei.

Lora și Ionuț Ghenu formează în prezent un cuplu solid și se gândesc la căsătorie, însă artista recunoaște că unele răni nu pot fi vindecate, motiv pentru care s-a gândit să reia scandalul cu fosta sa rivală, însă într-un mod inedit. În plină campanie de promovare a celei mai recente piese, Lora a mărturisit că textul melodiei “Fii tu fata” a avut inițial un alt mesaj, o replică pentru Doinița Oancea, care a acuzat-o acum cinci ani că i-a furat iubitul, însă și-a reconsiderat atitudinea: „Aveam ideea de foarte mult timp. Totul a pornit de la un gând negativ, a pornit de la un diss (n.red. – insultă) pe care am vrut să-l dau unei femei, să-i dau o replică acidă prin muzică. Am făcut niște versuri foarte, foarte acide, dar apoi mi-am zis că nu e momentul, n-ar înțelege. La un moment dat, o să-i dau replica, pentru că e bine să spui adevărul”, – a mărturisit Lora pentru libertatea.ro.

„Cred că faptele unui om și rezultatele muncii vorbesc foarte mult despre el, mai mult decât orice altă gură. Orice se poate specula. Mie mi s-a speculat viața și mi s-au pus lucruri în spate fără să le fi făcut. De aia e bine să-ți păstrezi calmul în situații de genul ăsta, să te abții, să nu dai oamenii în judecată. Asta a fost foarte greu, o perioadă, pentru mine, să nu dau în judecată pentru tot felul de defăimări” – a mai punctat Lora pentru sursa citată.

Lora redeschide scandalul cu Doinița Oancea? Ce mesaj i-a transmis fostei sale prietene, devenită rivală

Lora recunoaște că nu i-a fost ușor să se abțină atunci când Doinița Oancea a apărut la TV sau a postat pe Facebook, acuzând-o, însă a reușit să se controleze: “M-am controlat și am încercat să înțeleg pe toată lumea și am simțit că toată furia care se strânge și se adună în mine poate să iasă pe muzică și pe scenă. Îi las să vorbească pe cei din jur, să spună lucruri, dar fiecare vorbă vine cu o notă de plată, la un moment dat, pentru fiecare dintre noi”.

Lora, în vârstă de 36 de ani, a fost căsătorită cu comediatul Dan Badea, însă mariajul lor a rezistat doar doi ani, aceștia divorțând în 2014.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter