Lora, în lacrimi pe Instagram. „Reușitele nu vin doar cu zâmbete”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 septembrie 2021, 17:09

Lora (38 de ani) a postat recent în mediul online o imagine în care este surprinsă lăcrimând. În dreptul fotografiei, artista a scris un mesaj de încurajare, dedicat atât ei, cât și urmăritorilor săi.

Lora, în lacrimi pe Instagram. „Reușitele nu vin doar cu zâmbete”

„Nu știu cine are nevoie să vadă asta, dar reușitele nu vin doar cu zâmbete. În spatele lor e multă muncă, sunt multe nopți nedormite, lacrimi și momente când te îndoiești de tine. Și e ok”, a scris solista pe Instagram.

„Este ok să nu fii ok!”, a comentat solista Mira (26 de ani). „Indiferent ce se întâmplă, tot înainte, nimic nu ne dărâmă!; Capul sus, #Moldovis”, au scris și Andreea Bălan (37 de ani) și Francisca Dulceanu (27 de ani).

„Există și momente când ne arătăm vulnerabile. Tot frumoasă ești!; Este ceva normal, indiferent de ceea ce faci! În spatele fiecărui zâmbet… se ascunde ceva!; Nu mai plânge moldoveancă faină ce ești! Nu mai da satisfacție lumii, lumea e rea oricum, fii tare, și dă-i blană înainte!”, au mai scris trei dintre urmăritorii artistei.

Lora și logodnicul ei, Ionuț Ghenu (36 de ani), sunt împreună de 5 ani. Cei doi formează o echipă și în plan profesional, bărbatul fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

Citește și:

Lora, mesaj îndurerat în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

Deși sunt logodiți din anul 2016, perechea și-a amânat nunta în repetate rânduri. Cântăreața își dorește o petrecere frumoasă, dar cea mai importantă pentru ea rămâne ceremonia religioasă.

Acesta este și motivul pentru care perechea a făcut deja o logodnă la biserică, Lora întotdeauna precizând că ea și Ionuț sunt deja uniți în fața lui Dumnezeu. În iunie 2021, despre nuntă, Lora declara pentru revista Avantaje: „Nu am stabilit o dată și, sinceră să fiu, cred că în această perioadă am realizat cu toții că unele planuri sunt făcute pentru a fi amânate.

Momentan, cel mai important este să fim sănătoși și noi și rudele și prietenii apropiați. Pentru noi, fericirea nu este într-un document, așa că vom face și acel pas când va fi cazul și când vom simți”.

Artista a mai dezvăluit recent că în Ionuț a găsit partenerul alături de care se vede devenind mamă. Întrebată dacă își dorește copii, artista a spus: „Îmi doresc foarte mult să devin mamă”. Apoi, întrebată dacă ar vrea o fetiță sau un băiețel, Lora a spus că și-ar dori și fetiță și băiețel, „dacă se poate”.

În decembrie 2019, Lora mai spunea pentru VIVA!: „Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter