Lora, despre mariajul cu Dan Badea: „M-am simțit abandonată și neînțeleasă”

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, Lora (39 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre mariajul cu Dan Badea (45 de ani), fără a-i menționa însă numele. Solista și comediantul au fost căsătoriți între anii 2012 și 2014.

Lora, despre mariajul cu Dan Badea: „M-am simțit abandonată și neînțeleasă”

Lora și-a pierdut tatăl la vârsta de doar 4 ani, iar mama în luna ianuarie a anului 2020. Aceasta din urmă s-a luptat mai mulți ani cu cancerul la sân. În anul 2014, mama artistei a fost operată la Spitalul Universitar Fatih din Istanbul. Vorbind despre acea perioadă din viața ei, cântăreața a spus că n-a avut pe nimeni alături, simțindu-se „abandonată”.

Singurele persoane care au susținut-o atunci au fost fratele ei, Vlad Petrescu, și un prieten, Ensar, care a facilitat discuțiile dintre ea și personalul medical din Turcia. „În cel mai greu moment din viața mea, eram eu cu mama în Turcia. Eram doar noi două, înțelegi?”, a început Lora.

„Când am operat-o și când am plecat în Turcia, eram doar noi două și un prieten care a facilitat discuțiile, Ensar. Din momentul ăla, Ensar e fratele meu. Nimeni n-a fost lângă mine. Nimeni! Nu că m-aș fi așteptat, nu că mi se părea normal, ci vital!”, a continuat.

„Am clacat în spital. Când am văzut că mama nu mai iese din operație, era să mor. Dacă nu era Ensar și nu venea psihologul să se ocupe de mine, eu acolo muream. Era prima ei operație. N-a fost operată de nimic. N-a fost niciodată în spital. Era prima dată când treceam prin asta și eram singură”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

Lora, mesaj îndurerat în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

„Fratele meu aștepta să vină, ca să facem schimb de ture. El nu putea să-și ia liber atât de mult de la muncă. Eu am stat o săptămână, apoi am făcut schimb cu frate-miu. A fost un moment foarte greu. M-am simțit abandonată și neînțeleasă. Nu interesa pe nimeni prin ce trec eu”, a adăugat solista.

„Este atât de nedrept să judeci oamenii și să fii gelos pe o femeie pentru că se simte bine, frumoasă, poate și sexy, pentru că are succes. Dacă se rupe ceva din viața ei, clar e din vina ei, clar este o nenorocită… este nedrept. (…) Nu e corect să aibă oamenii pretenția să știe cum stau lucrurile, chiar dacă suntem oameni publici, nu suntem proprietate publică. Nu suntem de împărțit. Este greșit”, a mai povestit Lora.

„Eu eram la Antena 1 semnată, aveam «Next Star» și «Te cunosc de undeva». Ajungeam acasă lunea, la viitorul fost soț, în 2014. A ținut un an (n.red.: căsnicia), a mai fost un an așa… greu. Era pe final demult. Dormeam, în principiu, și marți o luam de la capăt. Așa a fost un an de zile. Vă rog să mă scuzați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine”, a mai spus.

Întrebată dacă mariajul a eșuat și din cauza ei, Lora a mai spus: „Bineînțeles, din cauza vieții, care așa a dus lucrurile. Așa le-a dus. Am simțit, la un moment dat, nu că sunt în comă, că nu mai am inimă în piept, că nu mai bătea. Eram terminată (n.red.: din cauza oboselii). Aia a fost cea mai nașpa perioadă din viața mea, 2010-2020, vai de capul meu. Greu”.

Foto: Captură YouTube; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter