Lora, despre începutul relație cu Ionuț Ghenu: „Ne-am împrietenit într-un an foarte nasol”

De Unica.ro, pe

Lora (39 de ani) formează din anul 2014 un cuplu cu managerul ei, Ionuț Ghenu (36 de ani). Deși sunt logodiți din 2016, Lora și Ionuț nu se grăbesc să-și oficializeze relația. Invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, Lora a vorbit despre începutul relației cu Ionuț, dar și despre fosta lui iubită, actrița Doinița Oancea (38 de ani).

Lora, despre începutul relație cu Ionuț Ghenu: „Ne-am împrietenit într-un an foarte nasol”

În 2014, Lora a fost acuzată că l-a „furat” pe Ionuț de la „cea mai bună prietenă”, respectiv Doinița. „Nu era prietena mea. Eu am vrut să fim prietene. (…) Nu a apărut, chestiile astea nu apar pur și simplu (n.red.: cineva a oferit informațiile respective). Am fost amică, am fost prietenoasă, mi-am dorit să fiu prietenă, dar nu poți să obligi pe cineva să te placă, punct. (…) Nu exista absolut nimic (n.red.: între Lora și Ionuț, când el și Doinița erau un cuplu)”, a declarat Lora.

„Eu nu aveam cum să mă apăr, pentru că eram la Antena 1 și eram atacată la Kanal D. Legal, prin contract, eu nu aveam cum să mă apăr. Am fost măcelărită. Fiecare om reacționează la durere diferit. Ne-am mai întâlnit la vreo două evenimente. Nu (n.red.: vorbesc)”, a continuat.

„Acolo a fost o vendetă. Tot ce m-a învățat pe mine mama s-ar duce la gunoi (n.red.: dacă ar povesti cele întâmplate). Nu vreau să fiu femeia aia. Ea știe și a și spus, dar a spus prea târziu (n.red.: că nu erau cele mai bune prietene). Răul deja a fost făcut”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

Lora, mesaj îndurerat în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

„Încă e acolo o chestie care mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate. Oamenii se înțeleg, se despart și o iau de la capăt cu alți oameni, asta e viața”, a mai spus artista.

„N-a fost nimic la prima vedere. (…) Ionuț a fost tour managerul meu. A fost o perioadă în care nu ne-am prea înțeles. Eu sunt mai autoritară când mă grăbesc și nu aveam răbdare cu el. Era un angajat care tocmai lua contact cu lumea asta. Eu lucrasem numai cu profesioniști”, a mai povestit.

„Ionuț, nefiind sigur, punea întrebări, ceea ce e foarte sănătos, dar eu nu aveam răbdare. Am început să ne împrietenim după ce nu ne-am suportat și a vrut să-și dea demisia de câteva ori. Am avut o discuție cu el și i-am explicat ce se mai întâmpla în viața mea”, a continuat.

„Ne-am împrietenit într-un an foarte nasol, aveam două emisiuni TV și am susținut și 130 și ceva de concerte. Problemele din viață ne-au făcut să vorbim, era un fel de terapie de grup. M-am apropiat și de dansatoare și am început să ne deschidem și să ne împrietenim”, a adăugat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter