Lili Sandu, siluetă impecabilă la 6 luni de la naștere. S-a fotografiat în costum de baie

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Lili Sandu (41 de ani) a publicat un videoclip în care este surprinsă în bikini. Actrița a devenit mama unui fiu, Thomas Jay Cristian, în luna august a anului trecut.

Lili Sandu, siluetă impecabilă la 6 luni de la naștere. S-a fotografiat în costum de baie

Referindu-se, probabil, la faptul că iubitul ei, Silviu Țolu, își dorea să comande pizza, Lili mărturisea în videoclip: „Ce pizza, Silviu Țolu? Mai bine, eu zic să mă duci în Maldive. Eu sunt pregătită, gata!”.

Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

„Într-adevăr, a contat foarte mult faptul că am avut o viață foarte organizată. Contează foarte mult anii de dinainte și faptul că v-am tot bătut la cap cu modul meu de viață sănătos. (…)

Nu sunt mearsă la sală pentru că nu avem efectiv timp. Eu și cu Silviu ne ocupăm doar noi doi de bebe. O să începem sala curând, vine vara. S-a întâmplat, să slăbesc. N-am ținut vreo dietă, pentru că alăptez.

Cred că datorită acestui lucru. Sunt uimită de organismul meu. Eu am luat 24 de kg. Eram destul de solidă, dar drăguță. Acum sunt la fel ca înainte, după 5 luni de la naștere. Îmi place să fac sport pentru că mă simt foarte bine și îmi dă o energie bună”, spunea Lili în ianuarie 2021.

Marți, 9 martie, Lili, Silviu și fiul lor Thomas Jay au plecat la munte. „Să ne ajute Dumnezeu să ajungem bine și tu să fii cuminte. Da, mama? Este prima dată când plecăm la drum cu tine, un drum așa de lung.

Să fii cuminte, să ajungem acolo să ne relaxăm, tu să dormi non-stop, da mama? Mami să citească, să se relaxeze”, a mai spus Lili pe Instagram. Actrița și Silviu s-au logodit în luna mai a anului 2019.

Foto: Instagram

Citește și:

Prințul Charles nu a mai vorbit cu Prințul Harry după ce acesta s-a separat de familia regală

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lucian Viziru. Locuiește de 7 ani în Germania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter