Lili Sandu: Secrete de frumusețe

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Joi, 08 iunie 2017, 13:03
Ne dăm în vânt după tipele care își trăisc viața din plin și care își întrețin frumusețea atât la exterior, cât și la interior, așa cum este Lili Sandu.

 

Ritual de îngrijire

Cremele, serumurile sau alte produse nu fac minuni folosite singure; ele trebuie susținute de o dietă zilnică sănătoasă, hidratare, mișcare, minimum opt ore de somn, practic un echilibru între minte, corp și suflet. Îmi place să mă documentez și să-mi prepar singură diferite măști pentru față, mă demachiez mereu și folosesc un serum alături de uleiul de cocos sau tamanu. În plus, la două săptămâni fac un tratament care se numește Intraceuticals și care îmi redă acel glow al pielii.

 

Mama spune…

Mama mi-a spus mereu că frumusețea exterioară este trecătoare și că trebuie să am grijă să-mi cultiv frumusețea și strălucirea care vin din suflet.

 

Ce conține portfardul meu

Fond de ten Bobbi Brown, anticearcăn  MAC, blush de la MAC, mascara L’Oréal Makeup Designer Pa­ris, creion pentru buze Bobbi Brown, fard pentru sprâncene de la Anas­tasia Beverly Hills, creion pentru ochi MAC. Port mereu cu mine un ulei de față de la Kiehl’s, pentru că am tenul uscat și simt mereu nevoia să aplic acest ulei pentru hidratare, sau crema Egiptian Magic, pe care o folo­sesc atât pentru față, cât și pentru mâini sau corp.

 

Pentru o piele tonifiată

În timp, m-am antrenat să beau apă, iar rezultatele le văd pe pielea mea. Folosesc unt de shea și ulei de cocos constant, pe lângă loțiunea de corp preferată de la Epicuren. Tot­odată, ajung la masaj de două ori pe săptămână și înainte de vară aleg tratamentul cuVelashape 3 pentru tonifirea pielii si pentru a scăpa de micile imperfecțiuni.

 

Cum aleg cremele pentru ten

Încerc să folosesc produse cât mai naturale, nu mă prea abat  de la acest lucru! Citesc întotdeauna ingredientele folosite pentru produsul pe care mi-l aleg. Caut creme sau serumuri pentru tipul meu de ten, care să-mi ofere hidratare și să conțină acid hialuronic, vitamina C și retinol.

lili-sandu

Machiaj de zi și de seară

În cazul meu, nu prea există diferențe între machiajul de zi și cel de seară, pentru că mă machiez destul de natural atât ziua, cât și seara. Seara aș adăuga creionul negru în colțul ochilor și un accent de culoare pe buze.

 

Remediu după o noapte albă

Îmi prepar un smoothie sau un suc natural cu sfeclă roșie, morcov și fenicul, un latte cu lapte de migdale, iar pe ochi îmi aplic niște săculeți de ceai verde ținuți la frigider și beau multă apă plată!

 

 Inspirație

Mama a fost mereu sursa mea de inspirație, iar din spațiul public persoane precum Catherine Deneuve, Meryl Streep, Grace Kelly au fost pentru mine exemple de talent, eleganță și perseverență.

Dimineți cu iubitul

Sărutul de bună di­mi­neața rămâne constant, însă nu ne spunem tot timpul aceleași lucruri când ne trezim.

 

Plăcere vinovată

Îmi plac dulciurile… mult! Am fost dependentă de zahăr, însă acum sunt destul de echilibrată în ale­gerea deserturilor și de multe ori mi le prepar singură. Zahărul alb este primul factor în îmbătrânirea prematură a pielii.

 

Terapie prin shopping

Când călătoresc, îmi place să-mi iau câte ceva tradițional, care să-mi aducă aminte de acel loc, dar și lucruri uzuale, cum ar fi haine, creme, vitamine etc., pe care nu le găsesc în țară. Din Los Angeles mă întorc cu probiotice, un anume cidru de mere, oțet de mere și creme de la Epicuren.

 

Citește și – Lili Sandu l-a jucat pe degete pe modelul Silviu Tolu, actualul său iubit. L-a ținut în șah doi ani

Citește și – Lili Sandu a fost eliminată din „Ferma vedetelor”. Ce mesaj i-a transmis Sorana. „Nu ești perfectă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter