Lili Sandu, despre perioada de după nașterea fiului ei: „A fost un haos psihologic”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 22:19

Lili Sandu (41 de ani) și Silviu Țolu (28 de ani) au devenit părinții unui fiu, Thomas Jay Cristian, în august 2020. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, Lili a vorbit despre problemele întâmpinate după naștere, dar și despre cum i-a afectat pandemia sarcina.

„Presiunea psihologică a existat. Încerc să nu existe acum, în casa noastră. Ieșeam și ne mai plimbam cu măștile și-i spuneam lui Silviu că o să crească mare și o să ne vadă așa, cu măști. E greu. Dar trebuie să fim puternici”, a povestit.

Lili Sandu, despre perioada de după nașterea fiului ei: „A fost un haos psihologic”

După naștere, fiul actriței a rămas în spital timp de 10 zile. „A fost un moment extrem de dificil pentru mine pentru că la primul copil, îți dai seama, nu știi ce se întâmplă. Totul ți se pare dus la extrem. Vrei ca bebe să fie bine, să fie sănătos”, a explicat.

„Din păcate a avut un icter prelungit, destul de puternic, din cauza unei incompatibilități a grupei de sânge. Noi nu am știut despre lucrul acesta și poate a fost mai bine, pentru că dacă aș fi știut aș fi stat 9 luni gândindu-mă la momentul ăla. El ar fi putut să ia grupa de sânge a mamei, dar a luat grupa de sânge a tatălui și atunci s-a produs acolo un disconfort, ca să-l numesc așa, pentru bebe”, a continuat.

„Acum este foarte bine. (…) 10 zile am stat în spital. A fost ținut la lampă. Două zile nu am putut să-l văd. Nu vreau să mă mai gândesc la momentele alea pentru că a fost un haos psihologic în capul meu. A fost destul de dificil”, a mai spus actrița.

„Este o fericire de nedescris și sunt foarte liniștită pentru că am un ajutor extraordinar în Silviu. (…) Nu avem bonă. Nu mi-am dorit să am bonă. Nu mi-am dorit să vină mama să stea cu noi pentru că am vrut să avem noi începutul ăla, legătura aia cu bebe. O să o chemăm, probabil, în vreo două luni de zile”, a mai dezvăluit.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de aproape cinci ani. Perechea s-a logodit anul trecut, în ziua aniversării de 40 de ani a actriței.

Foto: Instagram

Citește și:

Mara Bănică și fiul ei au avut COVID-19 în vară. De ce a ținut vedeta totul secret până acum

Cum se simt Viviana Sposub și George Burcea după infectarea cu noul coronavirus?

Cum s-au cunoscut Marcel Pavel și soția lui? Formează un cuplu de 27 de ani!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter