Lili Sandu a fost cerută în căsătorie. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 29 mai 2019, 12:52
Lili Sandu este în culmea fericirii. Frumoasa actriță a fost cerută în căsătorie de iubitul său, manechinul Silviu Țolu, chiar ed ziua sa.

Lili Sandu a primit inelul de logodnă chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani. Cei doi îndrăgostiți se aflau în vacanță în Istanbul, iar în timpul unei croaziere, acesta a surprins-o cu marea și mult așteptata întrebare. Mândră și fericită, Lili Sandu a postat mai multe fotografii cu prețioasa bijuterie și alături a scris un mesaj scuty:„28.05.19. Istanbul. #amspusda”.

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie. FOTO

Lili Sandu este cu 13 ani mai în vârstă decât viitorul său soț, însă acesta spect nu pare să-i deranjeze absolut deloc pe cei doi, având în vedere că sunt împreună de aproape patru ani și se înțeleg de minune.

Lili Sandu și Silviu Țolu au vorbit despre căsătorie în repetate rânduri în ultima perioadă, prin urmare planurile de a-și uni destinele le aveau făcute, dar nu și puse în practică: „Nu am fost niciodată împotriva căsătoriei, doar că nu mi s-a părut o prioritate și acel act nu îl vedeam atât de important. Mi se pare normal ca momentul în care îți dorești să aduci un copil pe lume să existe o familie. Înainte, nu prea mă gândeam serios să am un copil și, din cauza asta, căsătoria nu mi se părea ceva necesar.” – declara în urmă cu ceva timp Lili Sandu.

Vezi fotografiile cu Lili Sandu și Silviu Țolu din momentul în care a cerut-o în căsătorie, dar și mai multe imagini din vacanța petrecută în Turcia, în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter