Like Creața a născut! Prima imagine cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 08 martie 2021, 17:12

Luni, 8 martie 2021, Like Creața a revenit acasă după nașterea primului ei copil, o fetiță. În mediul online, creatoarea de conținut a publicat prima imagine alături de fiica ei.

Pe 22 ianuarie, Creața a dezvăluit în mediul online că micuța ar fi trebuit să vină pe lume pe 22 februarie. În afara acestei noi imagini cu fiica ei, Creața nu a mai publicat nicio fotografie de pe 19 februarie.

Like Creața a născut! Prima imagine cu bebelușul

„O iubesc de mor! 💖 Da, am născut și suntem bine, dar n-am apucat să postez… e prea frumos cu ea și am uitat de Insta/Fb. 🙈 Vă super mulțumesc pentru mesaje. 🙏🏻

Ne revedem curând. ♥️ PS: mâine mergem acasă. 😍 #zilemagice”, a scris Like Creața pe Instagram, pe 7 martie 2021. Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

După cum precizam anterior, fiica vloggeriței ar fi trebuit să vină pe lume pe 22 februarie. Până la acest moment, însă, Creața nu a dezvăluit data la care micuța a venit, de fapt, pe lume.

„Am aflat că cea mică se pregătește să vină pe lume, nu la 40 de săptămâni, ci puțin mai devreme, dar tot în termen. 😍 Nu știu exact data, având în vedere că vreau să nasc natural, dar simt că pe 22 februarie o să o țin în brațe. 🤱🏻 Hai că m-am emoționat iar 🙈🙄”, scria pe 22 ianuarie.

Cum și-a anunțat Like Creața iubitul că vor deveni părinți?

„Nu ne așteptam să se întâmple așa de repede… Spun asta, pentru că am rămas însărcinată imediat după ce am primit OK-ul doctorului. Noi eram pregătiți psihic să se întâmple peste 3-6 luni.

Sau poate și mai mult timp, așa cum am tot auzit că au rămas diverse mămici. Noi „am rămas” în două săptămâni. Ieiii! Eram amândoi acasă, Claudiu dormea în timp ce eu îmi făceam testul.

Nu-mi venea să cred că e pozitiv, tot închideam și deschideam ochii ca nu cumva să fie în imaginația mea. Când s-a trezit, a văzut că pe masă era un bilețel prin care îl anunțam că vom fi părinți, iar sub el era testul.

La fel ca mine, s-a blocat, nu știa ce să zică, m-a întrebat dacă nu mă țin de glume! Evident că s-a emoționat și ne-am bucurat de veste!”, declara Creața în septembrie 2020, pentru Unica.

Foto: Instagram

Citește și:

Actorul Jake Lloyd din Star Wars împlinește 32 de ani. Este internat la psihiatrie din anul 2015

Cum se simte actorul Mel Gibson după internarea în spital din cauza COVID-19

Gabi Bădălău, acuzat de Claudia Pătrășcanu că nu se implică în creșterea copiilor: „Sunt foarte obosit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter