Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai locuiesc împreună. Artista și-a cumpărat apartament

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iulie 2020, 15:12
Lidia Buble și Răzvan Simion s-a despărțit după o relație de cinci ani, moment în care artista a decis să se mute pentru o scurtă perioadă la părinții săi, în Deva.

Lidia Bubla a revenit în București și artista s-a mutat la sora sa, Lorena, însă doar pentru o scurtă perioadă, cât a avut nevoie până ce și-a cumpărat un apartament. Lidia Buble a plătit cu banii jos o primă parte și pentru restul urmează să-și facă un credit, relatează impact.ro:

„Atunci când au decis să o ia pe drumuri diferite, Lidia a preferat să plece la părinții săi o perioadă, pentru a se liniști. A trebuit să se întoarcă după câteva săptămâni, pentru că programase filmările pentru noul său videoclip. Nu mai putea să stea în casa lui Răzvan, așa că s-a mutat la Lorena.

Vrea și ea, însă, să aibă spațiul ei, deși sora sa o răsfață extrem de tare și se simte binevenită. De aceea, a dat o parte din banii pentru un apartament extrem de frumos, urmând ca pentru restul să achiziționeze un credit. Răzvan știe, a și fost să îl vadă.

Citește și – Simona Gherghe s-a testat pentru coronavirus: „Nu vreți să știți cum a fost”

Lidia se va muta de la Lorena după ce va termina de mobilat. Atât Răzvan, cât și Lidia suferă, fiecare diferit. El încă o mai iubește, iar pe ea o macină obișnuința. Nu este o tranziție ușoară pentru nici unul dintre ei”, au declarat apropiații artistei pentru sursa citată.

Citește și – George Burcea poarta din nou verigheta: „Lucrurile încep să se așeze”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter