Lidia Buble a leșinat în timpul concertului, iar Pepe a căzut sub scenă

De Mădălina Manole, pe
Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa își amintesc cu umor de cele mai haioase, dar și jenante situații petrecute pe scenă. Artiștii au trecut prin ipostaze care stârnesc râsul, dar care, la momentul respectiv, cel puțin pentru ei, nu au fost deloc amuzante. 

Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, jurații “Next Star”, emisiune prezentată de Dan Negru la Antena 1, vor dezvălui sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.00, care au fost cele mai puțin plăcute momente din viața de artist: „Eram la Premiile MTV România, în 2004 cred, și tocmai primisem un premiu. În scenă era o gaură, nu mai știu cine o făcuse înaintea mea, cred că un artist de afară, dar nu mă anunțase nimeni de existența ei. Și, în timp ce cântam, am căzut sub scenă, frate. O jumătate de piesă am cântat de sub scenă. Altă dată m-am grăbit să ajung la scenă, am sărit un gard și mi s-au rupt pantalonii între picioare. Așa am cântat” – își amintește cu umor Pepe.

“Eu am căzut pe spate, la Bacău“ – mărturisește cu zâmbetul pe buze Dorian. Dacă băieții au trăit experiențe ce stârnesc hohote de râs, iată că Lidia Buble nu prea a fost amuzată de trăirea avută, artista leșinând pe scenă, chiar în timpul unui concert: “Eu am leșinat pe scenă, acum doi ani, într-o vară. Era foarte, foarte cald și, la ultima piesă, pur și simplu am căzut din picioare. Nici n-am realizat ce s-aîntâmplat, m-am trezit în culise“ – a povestit Lidia Buble.

Citește și – Catrinel Sandu s-a operat: “Pot să spun că mi-a salvat viața”

Citește și – EXCLUSIV: FELI, însărcinată, în UNICA de august!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter