Lidia Buble, izgonită de pe scenă. Spectatorii au aruncat cu fructe în artistă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 octombrie 2017, 14:20
Lidia Buble este o artista îndrăgită şi destul de prezentă în peisajul monden autohton, însă ultima experienţă cu publicul nu a fost una chiar pe placul său.

Invitată la Festivalul Vinului de la Mizil, Lidia Buble a urcat pe scenă pentru a-şi susţine concertul, însă nici nu şi-a început bine programul că a fost nevoită să renunţe. Conform presei, spectatorii au început să arunce cu fructe în aceasta, determinând-o să plece de pe scenă şi să-şi întrerupă definitiv concertul.

Lidia Buble in concert

Lidia Buble trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Simion şi, cu toate că s-a zvonit că cei doi nu se mai înţeleg, aceştia continuă să se afişeze împreună la evenimente și pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, prezentatorul TV a postat ieri o fotografie pe contul sau de Instagram unde apărea împreună cu iubita sa.

lidia buble si razvan simion

Comentariile celor doi au fost amuzante şi apreciate de fani: “Ce faţă am! Parcă vreau să bat fotograful!” – a scris Lidia Buble la fotografia cu pricina. Răspunsul lui Răzvan nu s-a lăsat mult aşteptat, acesta completând cu umor: “De parcă ai o migrenă la ficat”.

Citește și – Lidia Buble și Răzvan Simion s-au logodit?

Citește și – Momente emoționante pentru Lidia Buble, de ziua ei. Ce surpriză i-a făcut Răzvan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter