Lidia Buble, goală pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat: „Nu te credeam în stare”

De Oana Dinu, pe
Fotografia postată recent de Lidia Buble pe o rețea de socializare a iscat o adevărată ceartă între fani. În timp ce unii s-au arătat dezamăgiți de atitudinea artistei și au aruncat cu vorbe urâte, alții au sărit să îi ia apărarea. 

Aflată la Chișinău, Lidia Buble a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare aproape goală, în spatele oglinzii aburinde din baia camerei de hotel, intitulată „Cămașa”, titlul unui single ce-i aparține artistei.

Deși sânii au fost acoperiți de mâini, cântăreața și-a lăsat la vedere formele perfect conturate, prin aburul șters în formă de inimioară. Pentru a încinge și mai mult imaginația fanilor, aceasta a lăsat prosopul să-i cadă senzual de pe trup.

În scurt timp, imaginea a strâns zeci de mii de vizualizări, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. În timp ce unii îi admirau silueta, mulți dintre internauți i-au criticat apariția și i-au amintit că este fată de preot. De aici până la o ceartă în toată regula, cu o avalanșă de jigniri, n-a mai fost decât un pas.

Supărați, admiratorii și-au argumentat părerile: „Nu te credeam în stare să faci așa poza! Păcat de tine că simți să vadă alții ce vede doar Răzvan. Probabil plictis?”, „Păcat de tine, cunoști cuvântul lui Dumnezeu și te despoi așa”, „Fată de preot…”. „Ar trebui să îți fie rușine de părinții tăi” sunt câteva dintre mesajele transmise de fani.

Dezbrăcată sau foarte puțin îmbrăcată, ori cu haine pe ea, dar în ipostaze extrem de sexy, Lidia a avut de-a lungul timpului mai multe apariții incendiare prin intermediul rețelelor de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Lidia Buble, în vârstă de 25 de ani, a devenit cunoscută după colaborarea cu Adrian Sînă, alături de care a lucrat la piesa „Noi simțim la fel”, ce a devenit un adevărat hit, cu  11 milioane de vizualizări pe YouTube. Cântăreața provine dintr-o familie numeroasă și foarte credincioasă din Deva, iar tatăl ei este pastor penticostal. De câțiva ani, Lidia trăiește o poveste de iubire cu Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: 

Victoria și David Beckham sunt îngroziți. Indivizi mascați au încercat să pătrundă în casa lor

Selma Blair suferă de o maladie cumplită: „Sunt handicapată”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter