Lidia Buble elucidează misterul căsătoriei cu Răzvan Simion

De Mădălina Manole, pe
Lidia Buble și Răzvan Simion au petrecut vacanța în Maldive, iar fotografiile publicate de cei doi au lăsat loc de interpretări, astfel încât presa din România imediat a speculat o posibilă nuntă secretă.

Întorși din vacanță, nici Lidia și nici Răzvan nu au negat zvonurile, dar nici nu le-au confirmat, astfel încât misterul a plutit în continuare. Totul până acum, când Lidia Buble și-a luat inima în dinți și a făcut lumină în acest caz, cu atât mai mult cu cât tatăl său i-a cerut socoteală pentru faptele sale.

Lidia buble

Fotografia care a dat naștere zvonurilor despre căsătorie

„Doar ne-am jucat de-a mirele şi mireasa. Eşafa albă am primit-o toţi când am ajuns în portul din Maldive. După ce m-am întors din vacanță am fost acasă la Deva, m-am dus să îmi văd familia, pentru că îmi era foarte dor de ei. Primul lucru pe care l-a făcut tati a fost să mă bage într-o cameră și mi-a zis să îi arăt mâinile, că a primit un telefon. Mi-a zis că lumea l-a sunat şi l-a felicitat că fata lui s-a căsătorit, iar el s-a blocat. Încă nu avem nimic pregătit sau plănuit legat de nuntă. Nu vreau să grăbesc lucrurile. Nu vreau să fie nimic forţat“, – a dezvăluit Lidia Buble la Antena 1.

Citește și – Cabral, prima declarație despre faptul că va deveni tată

Citește și – Andreea Raicu, din nou singură la 41 de ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter