Lidia Buble, despre perioada de izolare cu Răzvan Simion: „Nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 aprilie 2020, 17:24
Lidia Buble și Răzvan Simion se află în izolare la domiciliu, însă dacă artista nu iese deloc din casă, prezentatorul de televiziune se deplasează în fiecare zi la locul de muncă, pentru susținerea matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cu toate astea, cei doi petrec mai mult timp împreună ca niciodată și se pare că le este benefic.

Lidia Buble a avut o intervenție la „Vorbește Lumea” în Care a povestit despre cum decurge această perioadă de carantină și cum își petrece timpul alături de iubitul său, Răzvan Simion. Adela Popescu i-a pus și întrebarea firească dacă nu cumva perioada aceasta vine și cu… un bebeluș, iar reacția artistei a fost una entuziastă, arătându-se dornică de a deveni mamă: „Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, – a spus Lidia Buble la Pro Tv.

Citește și – Dan Cruceru, declarație de dragoste pentru soția sa pe care nu a mai văzut-o de 3 luni: „Ultima poză făcută împreună”

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de cinci ani, iar această carantină impusă de pandemia de coronavirus pare să le fie benefică, un adevărat test de rezistență pentru relația lor și, iată, reușește să o consolideze: „Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam ‘auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată” – a mai spus Lidia Buble.

Citește și Tily Niculae, momente grele după naștere: „Trec printr-un șoc post-traumatic”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter