Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Gestul artistei spune totul „Sunt foarte fericită!”

De Unica.ro, pe

Au trecut deja câteva luni bune de când Lidia Buble și Răzvan Simion au pus capăt relației de 6 ani pe care o aveau. Chair dacă acum au rămas prieteni și colaborează pe plan profesional, Răzvan fiind impresarul ei, Lidia vrea să uite definitiv de toate lucrurile care îi aduc aminte de perioada în care erau împreună.

Așa a decis să-și steargă un tatuaj, în formă de coronă, făcut pe vremea când ea și Simion erau într-o vacanță în Grecia. Artista s-a prezentat la un salon specializat în îndeăpărtarea tatuajelor pentru a scăpa de desenul permanent. Pentru ștergerea unui tatuaj este nevoie de mai multe ședințe, iar Lidia Buble tocmai și-a făcut a treia intervenție.

Citeşte şi: Cu cine l-ar fi înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion

„Am niște emoții. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum astăzi și nu-mi mai place, așa că am venit să fac prima ședință”, spunea Lidia, într-o postare pe Instagram, acum câteva săptămâni atunci când se afla la prima ședință.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

De curând, artista a fost la cea de-a treia ședință și s-a declarat, tot prin intermediul unui Insta Story, mulțumită de rezultat: „Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus destul de mult.”

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter