Lesbiana Ellen DeGeneres, desemnată personalitatea TV a anului în America

De Geo Berciu, pe

Prezentatoarea Ellen DeGeneres se situează pe primul loc în topul celor mai îndrăgite personalităţi din industria de televiziune nord-americană.

Vedeta de televiziune este desemnată pentru al doilea an consecutiv drept personalitatea tv a anului, fiind urmată de actorul Mark Harmon, din serialul „NCIS”, difuzat pe CBS şi de on Stewart, moderatorul emisiunii „Daily Show”. Topul este alcătuit, anual, pe baza unui sondaj efectuat de firma de prospectare a pieţei Harris Poll, la care participă 2.000 de americani.

Ellen DeGeneres, prima vedetă din televiziunea americană care a dezvăluit în direct că este lesbiană, în 1997, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, într-o ceremonie care a avut loc în septembrie 2012, la Los Angeles.

Ellen DeGeneres, în vârstă de 55 de ani, este una dintre cele mai influente vedete de televiziune din lume. În 2013, ea s-a aflat pe locul al zecelea în topul anual al celor mai influente celebrităţi din lume, întocmit de revista Forbes.

De asemenea, vedeta de televiziune americană a fost desemnată prezentatoarea principală a galei de decernare a premiilor Oscar din 2014, care va avea loc pe 2 martie. Ellen DeGeneres a mai prezentat gala de decernare a prestigioaselor premii în 2007.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter