Show-ul îndrăgitei Ellen DeGeneres, investigat după ce mai mulți foști angajați s-au plâns de ce se întâmpla în culise

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iulie 2020, 16:51

Show-ul comediantei Ellen DeGeneres este unul deosebit de îndrăgit de americani și nu numai, emisiunea ei fiind una care pare să fie plină de voie bună.

Însă un raport realizat de cei de la BuzzFeed News arată că mai mulți foști angajați ai emisiunii au subliniat că mediul de lucru este unul toxic. În momentul de față, emisiunea se află sub o anchetă internărealizată de WarnerMedia după declarațiile foștilor angajați. Reporterii de la People au încercat să ia legătura cu reprezentanții de la The Ellen DeGeneres Show, însă fără succes.

Urmează ca mai mulți angajați – atât actuali, cât și foști – să fie intervievați cu privire la experiențele lor de muncă în cadrul emisiunii. Unul dintre angajații care a vorbit cu echipa BuzzFeed News a povestit că în trecut a fost penalizat pentru că și-a luat concediu medical, a fost victima microagresiunilor rasiste și i-a fost teamă să depună plângeri.

Producătorii executivi Ed Glavin, Mary Connelly și Andy Lassner au oferit o declarație pentru BuzzFeed News, în care au anunțat: „În decursul a aproape două decenii, 3.000 de episoade și angajarea a 1.000 de membri ai echipei, am încercat să creem un mediu de muncă deschis, sigur și incluziv. Inimile noastre sunt frânte și ne pare cu adevărat rău să aflăm că până și o persoană din familia noastră de producție a avut o experiență negativă.”

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter