Meghan Markle dansează și bea lapte din biberonul fetiței ei în emisiunea lui Ellen DeGeneres

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 noiembrie 2021, 11:00

Meghan Markle a făcut spectacol în emisiunea celebrei Ellen DeGeneres. Soția Prințului Harry a fost joi, 18 noiembrie, invitată în show-ul moderat de DeGeneres și a uimit publicul telespectator după ce a răspuns unei provocări puse la cale de prezentatoare.

Ellen a regizat un moment în care ducesa de Sussex a trebuit să viziteze tarabele unor comercianți ambulanți aflate în apropierea platourilor de filmare și să se comporte ca și cum ar fi fost interesată de produsele lor.

În timp ce se plimba printre vânzători, lucrurile au luat o întorsătură haioasă când Ellen a început să-i spună în cască ducesei să facă o serie de lucruri amuzante, notează pagesix.com.

Meghan s-a conformat și a început intre în pielea personajului inchipuit de Ellen. Așa că s-a oprit la un comerciant și a gustat niște chipsuri cu sosuri iuți, pe care le-a ronțăt imitând o veveriță, apoi a început să danseze și și-a scos din geantă un biberon cu lapte din care a băut.

Pe lângă toate acestea, cu Ellen Degenerates a avut o discuție legată de cum este viața ei alături de Prințul Harry și de copii. Meghan a povestit că micuței Lilibet au început să-i crească dințișorii, a spus despre soțul ei că, în postura de tată, este foarte atent și gentil și că adoră să-l privească în timp ce are grijă de micuții lor Archie și Lilibet.

Citeşte şi: Meghan Markle, dată în judecată de sora vitregă. Ce reproșuri îi aduce aceasta

Citeşte şi: Kate Middleton, apariție surprinzătoare într-o rochie ce costă sub 100 lei

Citeşte şi: Meghan Markle, dată în judecată de sora vitregă. Ce reproșuri îi aduce aceasta

Citeşte şi: Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Meghan Markle, apariție controversată în online

În luna octombrie, ducesa a stârnit un val de controverse în rândul fanilor ei, după ce a apărut pe YouTube în timp ce citea povești pentru copii purtând bijuterii de sute de mii de dolari.

Potrivit publicațiilor britanice, Meghan a purtat atunci un ceas Cartier din aur, model Tank, în valoare de 23.000 de dolari, care i-a aparținut prințesei Diana, o brățară Cartier love, de 6.000 de dolari și o brățară tenis din aur, marca Jennifer Meyer, estimată undeva la 3.000 de dolari. Meghan a mai avut atunci un inel roz ce valorează 62.000 de dolari, plus inelul de logodnă primir de la prințul Harry, în valoare de 350.000 de dolari.

Unii internauți s-au declarat la momentul respectiv indignați de felul în care s-a prezentat ducesa.

“E ridicolă!”, “Ești o ipocrită”, “Ce păcat! Folosești un titlu pe care nu ar trebui să-l folosești pentru a te promova și a câștiga bani. Câtă ipocrizie” – i-au transmis atunci câțiva internauți, pe Instagram.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter