Actrița Portia de Rossi, soția lui Ellen DeGeneres, operată de urgență

De Unica.ro, pe

„A mai trebuit cineva să-și ducă soția de urgență la spital pentru apendicită? Cineva? Nu? Doar eu? OK”, a mărturisit Ellen DeGeneres (63 de ani) pe 23 martie 2021, în emisiunea ei TV, The Ellen DeGeneres Show.

Prezentatoarea TV a explicat ulterior că soția ei, actrița Portia de Rossi (38 de ani), i-a spus vineri, 19 martie, că nu se simte bine. În timpul în care se pregăteau să doarmă, Ellen a auzit un zgomot puternic, iar apoi a găsit-o pe Portia pe podea.

Actrița Portia de Rossi, soția lui Ellen DeGeneres, operată de urgență

Prezentatoarea TV și-a condus soția la spital unde medicii au decis să o interneze. Apoi, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Ellen a fost nevoită să revină acasă.

În dimineața următoare, personalul medical a anunțat-o pe Ellen că Portia va fi operată de apendicită. „Sunt fericită să vă anunț că Portia se simte mult mai bine acum.” O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că Portia este deja acasă și se recuperează.

Ellen și Portia s-au cunoscut în anul 2000. Cu toate acestea, relația lor a început patru ani mai târziu, în 2004, și s-au căsătorit după alți 4 ani de relație, în 2008. Și-au confirmat relația în 2005 și s-au și mutat împreună în același an.

Citește și:

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a născut pe podeaua din baie

Mădălina Ghenea joacă rolul Sophiei Loren în filmul „House of Gucci”

Florin Ristei, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui, Naomi Hedman

Alina Laufer și gemenii ei merg acasă după mai bine de o lună în spital

Perechea și-a oficializat relația în 2008, după ce căsătoriile gay au devenit legale în California. În 2010, Portia și-a schimbat numele în Portia Lee James DeGeneres, deși continuă să fie cunoscută profesional drept Portia de Rossi. Trei ani mai târziu, în 2013, în presă au apărut zvonuri că perechea ar divorța.

„Nu există nicio picătură de adevăr. Sunt foarte fericită. Singurul motiv de ceartă ar fi legat de cine iubește mai mult pe cine. Asta e adevărat”, a declarat Ellen atunci pentru revista People. În 2018, perechea a aniversat 10 ani de mariaj.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter