Ce simptome a avut Ellen DeGeneres după infectarea cu noul coronavirus?

De Adelina Duinea, pe

Miercuri, 16 decembrie, Ellen DeGeneres (62 de ani) a vorbit despre simptomele ei după infectarea cu noul coronavirus.

Ce simptome a avut Ellen DeGeneres după infectarea cu noul coronavirus?

Într-un videoclip publicat în mediul online, prezentatoarea TV a povestit că se simte la capacitate de „100%”, deși a descoperit că „durerea chinuitoare de spate” este unul dintre simptomele COVID-19.

„Bună, tuturor. Voiam să vă mulțumesc pentru mesajele frumoase. Le apreciez enorm”, a început. „Mă simt la capacitate de 100%. Mă simt foarte bine.

Un lucru pe care nu ți-l spune nimeni este că, într-un fel, o să ai o durere groaznică de spate”, a continuat, completând că nu știa că și acesta este unul dintre simptome.

„Cine-ar fi zis? Cum vine asta?”, a mai spus. „Durere de spate. Grav.” În urmă cu o săptămână, joi, 10 decembrie, prezentatoarea TV a dezvăluit că a contractat virusul.

„Din fericire, mă simt bine pentru moment”, a scris atunci pe Twitter. „Toți cei care au intrat în contact cu mine au fost anunțați, iar eu urmez toate instrucțiunile autorităților.”

The Ellen DeGeneres Show a fost filmat fără audiență în platou și cu un mix de apariții fizice și virtuale de la premiera sezonului 18 din luna septembrie a anului acesta.

Un reprezentant al companiei de producție, Telepictures, a declarat pentru People săptămâna trecută: „În urma anunțului făcut de Ellen în această dimineață, am oprit producția show-ului până în ianuarie.”

În vara anului acesta, întreaga echipă a emisiunii a fost acuzată de abuz la locul de muncă. Ellen și-a cerut iertare în monologul introductiv al celui de-al 18-lea sezon. În prezent, ancheta continuă.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Christina Ich s-a fotografiat nemachiată: „Asta-i fața mea! Fără filtru, fără make-up”

Cu ce se ocupă acum actorul Dragoș Moștenescu? Este stabilit în Anglia

Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit? Cum arată inelul actriței?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter