Ellen DeGeneres, acuzată că are „comportament de divă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 mai 2020, 15:54
Ellen DeGeneres, în vârstă de 62 de ani, se confruntă cu o serie de acuzații. Se pare că îndrăgita prezentatoare are, în spatele camerelor, un „comportament de divă” și se poartă urât cu cei din jur, iar o persoană care a lucrat cu ea la emisiunea „Ellen DeGeneres Show”, a confirmat că toate aceste acuzații au o bază solidă.

„Poveștile sunt adevărate. Este întotdeauna drăguță? Nu. Mă irită faptul că oamenii cred că este dulce și luminoasă și scapă cu asta”, a afirmat persoana respectivă pentru New York Post.

Acuzațiile împotriva lui DeGeneres au apărut pentru prima dată în luna martie, când comedianul Kavin T Porter a numit-o „una dintre cele mai rele persoane în viață” și le-a cerut altor persoane să împărtășească povești cu ea.

Mai mult, a promis că va dona unei bănci de alimente câte 2 dolari pentru fiecare poveste.

Citește și: Pink, dezvăluiri despre lupta cu coronavirusul

„Acum avem nevoie de puțină bunătate. Știți, cum spune tot timpul Ellen DeGeneres. De asemenea ea este una dintre cele mai rele persoane în viață. Scrieți-mi care au fost cele mai nebunești povești pe care le-ați auzit despre Ellen fiind rea și voi dona câte 2 dolari pentru fiecare poveste către Banca de Alimente din Los Angeles”, a spus comedianul.

Iar poveștile nu au întârziat să apară.

„Are un nas sensibil așa că fiecare persoană trebuie să ia o gumă dintr-un bol de lângă biroul ei înainte de a vorbi cu ea și dacă ea crede că miroși trebuie să te duci acasă să faci un duș”, a povestit o persoană.

Citește și: Alina Ceușan, primele fotografii cu burtica de gravidă

„Am fost asistentul agentului ei timp de un an. Primul lucru pe care îl înveți la birou este că dacă el se află într-un apel cu un alt client și ea îl sună trebuie să intervii și să îi spui ”copiii tăi se află pe cealaltă linie, este o urgență” pentru ca el să poată prelua apelul. Ca și cum nu ar putea fi sunată înapoi. Asta pentru că altfel ea l-a concedia”, a mai povestit o persoană.

Ellen, care își prezintă emisiunea de acasă în această perioadă, a fost criticată că a comparat izolarea în vila sa de 27 milioane dolari cu a sta la închisoare.

DeGeneres a mai fost acuzată că s-ar comporta ca o divă în trecut, însă a negat toate acuzațiile în anul 2018.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter