Ellen DeGeneres, acuzată de comportament neadecvat față de un copil de 11 ani. Ce a făcut controversata vedetă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 august 2020, 11:40

Celebra vedetă de televiziune, Ellen DeGeneres (62 ani), a fost acuzată că, în urmă cu 40 de ani, pe vremea când încă nu era celebră, ar fi avut un comportament neadecvat față de un copil de 11 ani.

Acuzațiile au venit din partea unui bărbat, pe nume Ben Gravolet, care spune că DeGeneres îl critica și îl jignea adesea pe vremea când controversata prezentatoare lucra pentru agenția de recrutare a mamei sale din New Orleans.

Citeşte şi: Ellen DeGeneres, acuzată că are „comportament de divă”

„Eu ma duceam, după școală, la biroul mamei, unde lucra Ellen. Ea râdea mereu de mine, îmi spunea că sunt prea gras. Iar când încercam să-mi fac temele, tot acolo, la birou, îmi spunea că sunt prost. Până și de modul în care mă îmbrăcam se lua”, a povestit Gravolet, potrivit mirror.co.uk.

Citeşte şi: Ellen DeGeneres a dezvăluit că a fost abuzată de tatăl ei vitreg

Bărbatul își aduce aminte și astăzi cu mâhnire de criticile celebrei prezentatoare: „A fost un incident pe care nu-l pot uita. Într-o zi, stăteam lângă biroul la care DeGeneres lucra și desenam ceva. Ea ma privea cu o atitudine arogantă și-mi zicea ‘Cred că ar fi arătat foarte bine ce ai făcut acolo, dacă ai fi știut să desenezi’. Atunci m-am simțit extrem de prost”, a mai spus bărbatul.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Mama lui Ben Gravolet, acum în vârstă de 62 de ani, spune că nu a știut de aceste lucruri până acum: „Dacă știam, aș fi concediat-o pe loc! I-aș fi tras o mamă de bătaie zdravănă și aș fi dat-o afară. Doar o persoană îngrozitoare se poate purta astfel cu un copil de 11 ani.”

sursa foto – Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter