Leonardo DiCaprio și Brad Pitt joacă împreună în filmul „Once Upon a Time in Hollywood”. Cum arată actorii

De Oana Dinu, pe
Leonardo DiCaprio și Brad Pitt joacă împreună în filmul „Once Upon a Time in Hollywood”, regizat de Quentin Tarantino. Cum arată actorii.

Actorii Leonardo DiCaprio și Brad Pitt sunt protagoniștii noului film regizat de binecunoscutul regizor, Quentin Tarantino. Drama care a adus împreună pe platourile de filmare nume mari din lumea filmului american, „Once Upon a Time in Hollywood”, spune povestea a doi prieteni care se luptă să reușească la Hollywood.

Di Caprio îl joacă pe fostul star TV Rick Dalton, în timp ce Pitt îl portretizează pe Cliff Booth, prietenul apropiat al lui Dalton şi dublura sa în cascadorii, amândoi străduindu-se să reușească la Hollywood, scrie News.ro.

Din distribuție mai fac parte Al Pacino, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins, Keith Jefferson, Nicholas Hammond.

Atât Leonardo DiCaprio, cât și Brad Pitt au mai colaborat cu regizorul Quentin Tarantino în producții de succes, dar până acum nu au mai avut ocazia să fie colegi de platou. „Django Unchained”, filmul care a fost nominalizat la cinci categorii şi a câştigat două premii Oscar îl are în distribuție pe DiCaprio, în timp ce Brad Pitt a jucat în”Inglourious Basterds”, producție nominalizată la opt premii ale Academiei Americane de Film.

Leonardo DiCaprio a postat pe contul său personal de Instagram prima fotografie de pe platourile de filmare de la „Once Upon a Time in Hollywood”, în care apare alături de colegul său, Brad Pitt.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Tarantino descrie filmul ca având loc în „Los Angeles al anului 1969, în culmea epocii hippie a Hollywood-ului”. Tot el spunea că Leonardo DiCaprio și Brad Pitt vor forma „cel mai dinamic duo de la Paul Newman și Robert Redford încoace”. Premiera filmului va avea loc pe data de 9 august 2019.

Citește și: 

Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, a murit

Thomas Markle, mesaj critic transmis Reginei Elisabeta a II-a

Sursă foto: nothfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter