Leonardo DiCaprio și Brad Pitt au refuzat să joace în „Brokeback Mountain”. Care a fost motivul

De Oana Dinu, pe
Leonardo DiCaprio și Brad Pitt au refuzat să joace în „Brokeback Mountain”. Care a fost motivul din cauza căruia cei doi actori nu au acceptat rolurile. 

Regizorul Gus Van Sant, cel care ar fi trebui să regizez filmul a mărturisit pentru IndieWire de ce Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, precum și alți actori celebri nu au acceptat să joace în „Brokeback Mountain”. În cele din urmă, pelicula a fost realizată de regizorul american Ang Lee, cu Jake Gyllenhaal şi Heath Ledger în rolurile principale, informează RomâniaTV.

„Nimeni nu a vrut să îl facă. Lucram la el şi simţeam că aveam nevoie de o distribuţie cu adevărat puternică, una faimoasă. Nu funcţiona. I-am întrebat pe Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Matt Damon şi Ryan Phillippe. Toţi au spus nu.” a spus Van Sant.

Acesta a adăugat că, după ce starurile de la Hollywood s-au arătat dezinteresate, nu îi rămânea decât să distribuie actori necunoscuți. „Nu eram pregătit. Nu sunt sigur de ce”, a ținut să precizeze regizorul.

Deși a fost refuzat de actori celebri, lungmetrajul a primit mai multe premii, printre care și trei Oscaruri, pentru cel mai bun regizor, pentru cel mai bun scenariu adaptat, pentru cea mai bună coloană sonoră. Filmul spune arată relația afectivă și sexuală complexă dintre doi bărbați în Vestul american din 1963 până în 1983.

Leonardo DiCaprio și Brad Pitt au ales să joace împreună în „Once Upon a Time in Hollywood”, film regizat de Quentin Tarantino și va avea premiera anul viitor.

Citește și: 

Ayda Field nu este doar soția lui Robbie Williams, ci femeia care i-a salvat viața

Thalia, declarație impresionantă. Ce i-a transmis soțului ei

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter