Lavinia Petrea este însărcinată a treia oară. Declarații surprinzătoare despre soțul său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 30 martie 2018, 13:53
Lavinia Petrea este însărcinată și se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Îndrăgita prezentatoare a Știrilor PRO TV de dimineață va naște în vară.

Lavinia Petrea este în culmea fericirii după ce a aflat că este însărcinată în cinci luni, iar vestea cea mare a dat-o în cadrul unui interviu pentru Viva.ro: „Al treilea copil este pe drum, sunt însărcinată în cinci luni. Suntem foarte fericiți și nerăbdători să fim așa cum ne-am dorit, o familie cu trei copii. Dumnezeu a fost bun cu noi. Eu mă simt bine deocamdată, deși această sarcină a venit destul de repede după cea cu Klara și sper ca totul să fie bine și să avem încă o fetiță sănătoasă.” – a dezvăluit Lavinia Petrea.

Lavinia Petrea Romulus Dan Varga

Lavinia Petrea si procurorul Romulus Dan Varga, cel care a participat la condamnarea lui Cristian Cioacă, s-au căsătorit în secret și au împreună un băiețel pe nume Mathias, în vârstă de 4 ani, si o fetiță pe nume Klara, de aproape 2 ani. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste discret și departe de ochii presei, însă, cu toate acestea, Lavinia Petrea a vorbit pentru sursa citată despre cum l-a cunoscut pe soțul său și ce calități apreciază cel mai mult la acesta.

Lavinia Petrea Si Romulus Dan Varga

Soțul meu este cunoscut prin munca și proiectele lui, acolo unde trebuie, și sunt foarte mândră de el. Nu l-am ascuns și nu îl țin ascuns. Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale la Parchetul General. A fost dragoste la prima vedere, dar abia peste câteva luni din acel moment am vorbit din nou, iar revederea a fost și mai târziu. Chiar cred că atunci când doi oameni trebuie să fie împreună acest lucru se va întâmpla. Suntem împreună de aproape cinci ani, trăiți cu intensitate. E bun, calm și cald, mă ajuta foarte mult (cu copiii) și este foarte implicat. (…) Mi se pare fantastic faptul că poate să facă toate acestea fără să își piardă vreun pic din masculinitatea și farmecul cu care m-a cucerit.” – a mărturisit Lavinia Petrea.

Lavinia Petrea insarcinata

Citește și – Cine este și cum arată soțul prezentatoarei TV Lavinia Petrea

Citește și – Primele imagini cu Elena Băsescu gravidă și iubitul său. 

Sursă foto: Facebook, Instragram, PR PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter