Laurențiu Reghecampf, primele declarații după procesul de divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 16:22

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie. Pe 4 aprilie 2022, fostul cuplu s-a întâlnit la Tribunal pentru al doilea termen al divorțului.

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după procesul de divorț

Anamaria, care a venit însoțită de fiul ei și al antrenorului, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Bebe sau Bebeto, și de fiica cea mică din primul mariaj, Sarah Dumitrescu (21 de ani), a declarat că Laurențiu nu și-a privit și nici salutat copiii.

„Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute”, a explicat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Antrenorul a fost însoțit la Tribunal de fiul său din primul mariaj, Luca Reghecampf (21 de ani).

„L-am întrebat pe Laurențiu Jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează. Nu vreau să am o discuție din-asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea. Că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, a mai declarat antrenorul.

„Un copil, când are program de școală, nu are ce să caute la un asemenea proces. Și dacă avea timp liber, eu sunt de părere că nu este treaba copiilor să asiste la asemenea momente, mai ales când este vorba de un copil de 13 ani. Dar asta este părerea mea, este total diferită de a Anamariei, și nu o condamn. Eu nu am vrut niciodată ca Bebe să participe la asta”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

Impresara l-a mai acuzat pe Laurențiu că nu vrea să-și vadă fiul.

„Îmi cere printr-o ordonanța președințială vizitarea minorului, în condițiile în care eu îl implor peste tot să nu își rupă definitiv legătura cu copilul. În aproape 2 ani, copilul a uitat cum arată, îl mai vede doar pe la televizor sau trei minute la opt luni. Decade și se face de râs din ce în ce mai rău. Dar eu o să fiu acolo să îl ridic când o să îi fie mai greu în viață, cum l-am ridicat toată viața”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

„În plus, cel mai urât lucru, care mi se pare jenant pentru un bărbat și un părinte, este să ceară judecătorului să stabilească pensia alimentară, în condițiile în care el de 2 ani nu participă cu aproape nimic în creșterea copilului, cheltuielile casei. El plătește școala copilului și o dată la 5 luni pune 100 de dolari pe cardul minorului. Mi se pare jenant. E dureros ca un bărbat și un tată să ajungă în situația asta. Cine îl oprește să îi dea bani copilului?!”, a mai spus.

Anul acesta, Laurențiu va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina (30 de ani), va da naștere unui fiu primăvara aceasta.

„Nu am cerut custodia lui Bebe, am cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască cu mama lui, pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bineînțeles, dacă el își dorește să vină la mine, poate să o facă când vrea, când dorește”, a mai explicat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter