Laurențiu Reghecampf, mesaj surprinzător pe rețelele de socializare

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 14:50

Laurențiu Reghecampf pare mai fericit ca niciodată alături de iubita sa, Corina Caciuc. În așteptarea băiețelului lor ce se va naște în această primăvară, antrenorul de fotbal le-a dezvăluit fanilor un detaliu legat de numele pe care micuțul îl va purta.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt nerăbdători să își cunoască bebelușul, iar dovadă stau imaginile pe care antrenorul Universității Craiova le postează pe rețelele de socializare. Recent, acesta a publicat o imagine cu un tort, dar și cu burtica de gravidă a iubitei lui.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre stilurile vestimentare vedete ale anului 2022

Ramona Olaru, primele declarații despre nuntă

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a răbufnit în mediul online. „Să vă fie rușine”

Laurențiu Reghecampf, mesaj surprinzător pe rețelele de socializare

În mesajul din dreptul fotografiei, Reghecampf a transmis că partenera lui de viață este însărcinată în 28 de săptămâni. De asemenea, acesta le-a dezvăluit urmăritorilor lui și inițiala numelui bebelușului care va veni pe lume în luna aprilie.

Primul tort pentru micuțul L… 28 de săptămâni, a scris Laurențiu Reghecampf pe contul său de Instagram.

Internauții au reacționat imediat: Când un tort cu frișcă și căpșuni întrece orice ceas, orice Ferrari sau orice geantă de mii sau sute de mii de euro. Nu este un tort cu 5 etaje, dar cu siguranță are gust de FERICIRE! Baftă, Reghe!, Prevăd că pune matroana iar la story că ea te ducea să mănânci torturi din aur pe la arabi la mese cu președinți și acum ai ajuns să mănânci torturi făcute acasă, în bucătărie, Mă bucur pentru fericirea lui Reghe mai mult decât mă bucur pentru a mea! Omul bun chiar merită să fie fericit!, au fost câteva dintre comentarii.

Antrenorul mai are doi copii. Un băiat, Luca, în vârstă de 21 de ani din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani, din căsnicia cu Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter