Laurențiu Reghecampf Jr., despre zvonurile divorțului părinților: „Când tătăl meu va distruge familia, atunci nu va mai fi tatăl meu!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 iulie 2021, 14:32

Zilele acestea, Laurențiu Reghecampf (45 de ani) se află împreună cu un grup de prieteni apropiați într-o vacanță, în Grecia. Reghecampf a fost, astfel surpins în compania unei domnișoare brunete misterioase care stătea mereu în preajma lui.

În tot acest timp, Anamaria Prodan (38 de ani) s-a dus în Dubai pentru a sta cât mai departe de zvonurile apărute în ultimele săptămâni potrivit cărora ea și antrenorul ar divorța.

Recent, fiul Anamariei și al lui Reghecampf, Laurențiu Reghecampf Jr., care este în Dubai cu mama sa, a reacționat cu privire la aceste zvonuri postând în mediul online câteva poze din vacanță și cuvintele următoare: “Nu oferi a doua șansă!”

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🐐 (@laurentiureghecampfjr)

Reghecampf Jr. a făcut și o primă declarație legaă de presupusul divorț dintre părinții săi, explicând că totul este o minciună.

„Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte”, a transmis Laurențiu Reghecampf Jr., potrivit playtech.ro.

Citeşte şi: De ce refuză Reghecampf să vorbească despre zvonurile divorțului de Anamaria Prodan: „Nu mă mai interesează nimic!”

Citeşte şi: Carmen Harra, despre relația Anamariei Prodan cu Reghecampf: ” Pericolul unui divorț este iminent!”

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu: „Pinocchio, ea este şefa. Păcălește oamenii!”

Citeşte şi: Zanni, despre greutățile din copilărie: „Eram șapte copii în casă…”

Anamaria Prodan îi ține partea lui Reghecampf în ciuda acuzelor că ar fi înșelat-o

Anamaria Prodan a spus că, în ciuda zvonurilor apărute, nu este dispusă să divorțeze, dar recunoaște că situația dintre ea și Reghecampf nu chiar așa cum ar trebui să fie.

„Îmi doresc tare mult să existe dovezi în acest sens (n.r. – legate de faptul că Reghe ar fi înșelat-o). Am mai rugat și alți prieteni care mi-au spus asta să mă ajute cu dovezi. În momentul în care voi avea așa ceva, promit că voi veni în fața voastră și voi spune că eu, Anamaria Prodan, am trăit în minciună timp de 16 ani, eu, Anamaria Prodan, nu am avut suficientă inteligență încât să-mi dau seama că Reghe nu este ceea ce noi divinizăm”, a explicat impresara.

Fptp – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter