Se va căsători Laurențiu Reghecampf cu iubita lui, Corina? Cuplul are împreună un fiu, Liam

De Unica.ro, pe

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și iubita lui, Corina (30 de ani), au devenit părinții unui fiu, Liam, pe 19 mai 2022. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, antrenorul Universitatea Craiova a vorbit despre căsătoria cu cea care l-a făcut tată pentru a treia oară.

Se va căsători Laurențiu Reghecampf cu iubita lui, Corina? Cuplul are împreună un fiu, Liam

Laurențiu încă este căsătorit cu Anamaria Prodan (49 de ani), de care și-a anunțat separarea în vara anului 2021. Antrenorul și impresara au împreună un fiu, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani. Din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca, în vârstă de 21 de ani.

Despre o viitoare căsătorie, Laurențiu a declarat: „Urmează, vedem. În momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam. Important e să îmi termin divorțul. Important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”.

Laurențiu și Anamaria se acuză reciproc de infidelitate. „Eu cred că am băgat divorțul cu o lună sau două înainte să rămână gravidă Corina. Nu a avut nicio legătură divorțul cu faptul că a rămas gravidă. Nu”, a mai spus Laurențiu.

„Nu regret nimic. Probabil ăsta îmi este destinul, așa a trebuit să fie. Sunt sigur că am rămas cu ceva bun din tot ceea ce mi s-a întâmplat în viață. Foarte multe lucruri am învățat. Probabil am învățat să fiu mai bun, în primul rând cu mine, dar și cu cei din jurul meu, să fiu mult mai deschis și să iubesc mult mai mult pentru că viața este scurtă și n-avem nimic”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan se consultă cu primul soț când ia decizii legate de Bebe, fiul ei cu Laurențiu Reghecampf

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Îl așteptăm acasă”

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Laurențiu bănuiește că a Anamaria l-a înșelat cu Dan Alexa

„Ați mai fi divorțat dacă nu ar fi existat episodul Alexa?”, a fost întrebat antrenorul Universitatea Craiova. „Nu”, a răspuns prompt.

În 2019, la finalul unui meci între Astra Giurgiu și FC Botoșani, Anamaria Prodan și Dan Alexa, pe atunci antrenorul Astra Giurgiu, au fost filmați având o discuție aprinsă. În timpul acesteia, impresara l-a lovit pe antrenor cu pumnul în față.

În același interviu, întrebat cine a înșelat primul în relație, Laurențiu a declarat: „E greu de spus. Eu niciodată nu m-am gândit că Anamaria mă înșală. Nici acum nu pot să spun 100% că m-a înșelat pentru că eu nu am prins-o. Doar am văzut acel gest, care mi s-a părut clar un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Eu nu urmăresc persoana de lângă mine. Pe mine nu m-a filmat nimeni în public. Nu am înșelat-o și nu există nicio dovadă în această direcție”.

„Altă dovadă de prostie și slăbiciune. El nu face față interviurilor, în primul rând. (…) El, de fapt, a spus adevărul aruncând cu ceva rău în alții. Nu a fost filmat? Păi cât m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri. Când țipam și mă luam în piept cu presa că nu e Reghecampf prin păduri, că mașina noastră nu este dată altor amante, ci că e dată la un prieten. M-am chinuit doi ani să ascund urmele urâte, să nu cumva să se facă de râs și să ne facă de râs și pe noi”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter