Laurențiu Reghecampf face prima declarație despre relația Anamariei Prodan cu Dan Alexa

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 iulie 2020, 13:00
Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan, vorbește pentru prima dată despre presupusa relație dintre soția sa și antrenorul Dan Alexa.

Pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a dat lui Dan Alexa va rămâne, fără îndoială, în istoria showbizz-ului din România și nu numai. Dacă Laurențiu Reghecampf a mai vorbit despre mult controversatul moment, iată că acum a spus lucrurilor pe nume și referitor la relația pe care soția sa o are cu Alexa.

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor de la FCSB, în prezent la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite, a acceptat invitația de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și a fost provocat de Ovidiu Ioanițoaia să răspundă și la întrebări incomode legate de acel incident: „Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa.” – a spus Reghe pentru gsp.ro.

Citește și – Iulia Albu o atacă pe Antonia: „Antonia ”o arde” prost cu…”

Întrebat dacă a exclus o legătură amoroasă între soția sa și Alexa, Reghe a spus: „Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească… Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ține balanța, dar de multe ori nu o poți controla pe Ana. E o fire mai vulcanică. (…) Eu m-am obișnuit și o cunosc foarte bine. Stăm zi de zi și nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama în ce stare e. Ana este un om care luptă pentru ideile lui. Nu e greu deloc să fii soțul Anei.”

Citește și Andreea Antonescu are un nou iubit. Cu cine l-a înlocuit pe „Prințul Taxiurilor”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter