Laurențiu Reghecampf, despre incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa

În 2019, la finalul unui meci între Astra Giurgiu și FC Botoșani, Anamaria Prodan și Dan Alexa, pe atunci antrenorul Astra Giurgiu, au fost filmați având o discuție aprinsă. În timpul acesteia, impresara l-a lovit pe antrenor cu pumnul în față.

Laurențiu Reghecampf, despre incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa

În vara anului 2021, după 13 ani de mariaj, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au separat. Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Laurențiu a vorbit, printre multe altele, și despre incidentul dintre Anamaria și Alexa.

În primăvara aceasta, antrenorul Universitatea Craiova va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina (30 de ani), va da naștere unui băiat. Laurențiu mai are doi fii, Luca Reghecampf (20 de ani), din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani), alintat Bebe sau Bebeto, din mariajul cu Anamaria.

„Au fost niște discuții între mine și Anamaria. I-am cerut să potolească anumite ieșiri și chestii pe care le-a făcut. Nu a înțeles atunci, a zis că ea are o carieră și trebuie să muncească. I-am zis ok, eu te-am susținut întotdeauna, am fost de acord cu tot ce ai făcut. Te-am susținut și emoțional și financiar, dar ai întrecut o limită și nu e ok.

Peste lucrurile alea eu nu am putut să trec. Eu nu am conflicte. Eu am spus și s-a terminat. Nu stau să mă cert. Despre cearta cu Alexa a fost vorba. Eu am tot respectul pentru Dan Alexa. Nu am vorbit niciodată cu el despre asta”, a explicat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

„Clar, m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia atunci (n.red.: de a divorța). Am suferit, sincer. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Rău m-a făcut să sufăr. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria ar fi putut să facă așa ceva. Nu mi-aș fi închipuit să-i dea un pumn în gură unuia. A fost un șoc. Alexa merită să fie iertat de toate, pentru că nu a avut reacție, a fost gentleman, sincer. Alt bărbat cred că avea o reacție. Am mai vorbit de vreo 2-3 ori, profesional. Despre subiectul ăsta niciodată și nici nu vreau”, a completat.

Ulterior, Anamaria a scris în mediul online: „Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție că poate uitai de prostituate și nu te mai făceai de râs la nivel internațional”.

„E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care o să-i dăuneze la un moment dat lui Bebe. Indiferent cum aș fi, sunt tată lui. Cum ar fi să vin să spun ce făcea Anamaria, pentru că știu și eu. Na, din 15 ani de zile știu multe lucruri. Dar cum să vorbesc eu vreodată despre Ana. Aș fi cel mai fericit om din lume (n.red.: dacă Anamaria ar forma un nou cuplu), probabil atunci se va potoli”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter