Laurențiu Duță, după vindecarea de COVID-19: „Accese de tuse chinuitoare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 octombrie 2021, 11:41

La începutul lunii aprilie, s-a speculat că artistul Laurențiu Duță (44 de ani), membru al trupei 3 sud-est, ar avea COVID-19. Zvonurile s-au dovedit a fi adevărate. Solistul a vorbit recent despre simptomele pe care le-a avut.

Cântărețul s-a auto-izolat timp de 2 săptămâni, așa cum se cere după infecția cu noul coronavirus. Totodată, Laurențiu a dezvăluit care este opinia lui referitoare la vaccinul anti-COVID-19.

Laurențiu Duță, după vindecarea de COVID-19: „Accese de tuse chinuitoare”

„Am trecut prin COVID-19. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome”, a declarat Laurențiu Duță, într-o emisiune TV.

„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred că pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstraZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt”, a mai spus Laurențiu Duță.

La sfârșitul anului trecut, Mihai Budeanu (44 de ani), colegul lui Laurențiu, s-a vindecat de COVID-19 după ce a petrecut aproape trei săptămâni la ATI. „Da, a fost foarte grav. Eu n-am știut multe lucruri. Le-am aflat acasă. Am avut o perioadă în care, dacă pot să spun așa, era să plec …”, a dezvăluit Mihai, în emisiunea Vorbește Lumea.

„Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă tot mai mult. Am zis: «Gata, trebuie să merg la spital. Nu se mai poate». În ziua aceea am chemat salvarea, a venit m-a luat. (…) La un moment dat, oxigenul scăzuse undeva la 50%.

Citește și:

Cum se simte mama actorilor Augustin și Lucian Viziru, după ce s-a vindecat de COVID-19

Ce a determinat-o pe Lili Sandu să studieze nutriția. „A început cu o problemă de sănătate”

Familia lui Nelu Ploieșteanu susține că solistul a fost neglijat de personalul medical

Eram la un prag foarte jos. Doctorii au zis: «Printr-un miracol te-ai vindecat». (…) Aproape 3 săptămâni am stat la ATI. Apoi am intrat pe Interne până pe 10 decembrie”, a mai spus atunci.

Mihai s-a vindecat cu ajutorul unui tratament prescris de un medic român care lucrează în Statele Unite. Cântărețul le-a mulțumit și colegilor lui de trupă, Laurențiu și Viorel Șipoș, care i-au fost alături în toată acea perioadă dificilă.

Laurențiu Duță, un familist convins

Laurențiu și soția lui, Ianula (42 de ani), trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 27 de ani. Perechea are împreună o fiică, Lorena, în vârstă de 13 ani. În trecut, solistul a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste.

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea școlii noastre. Eram clasa a VI-a – a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam și o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea, în secret, mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mică vedetă a școlii.

Cântam la chitară și câștigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al școlii. Îmi spunea că, din când în când, mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu, ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson.

M-au atras ochii imediat și faptul că era retrasă, cumințică. De atunci, din 1993, am rămas împreună”, povestea Laurențiu Duță în trecut, pentru Antena Stars.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter