Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:56

Cristian Boureanu (48 de ani) și logodnica lui, Laura Dincă (24 de ani), s-au despărțit după 6 ani de relație. Perechea s-a logodit în anul 2018 și urma să se căsătorească în 2019. Cu toate acestea, evenimentul a fost amânat.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat.

Este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau niciun fel de declarație”, a spus Cristian Boureanu pentru Național.

Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu

„Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp. Noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp.

Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, a declarat Laura Dincă pentru Playtech.ro.

Citește și:

Virgil Ianțu, declarație emoționantă de dragoste cu ocazia aniversării logodnicei lui

Teo Trandafir, atac de panică înfricoșător: „Am zis: «O să mor acum»”

Ilinca Vandici, mărturisiri surprinzătoare despre familia ei: „Părinții nu au fost alături de mine”

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori în trecut. Alături de prima lui soție, Irina, are și o fiică, Ioana, în vârstă de 20 de ani. Primul mariaj s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nașul de botez al fiicei lor.

Ulterior, Cristian s-a căsătorit cu Valentina Pelinel (40 de ani). Din păcate, nici acest mariaj nu a durat. În prezent, Valentina este căsătorită cu Cristian Borcea (51 de ani).

Modelul și omul de afaceri s-au cunoscut la nunta ei cu Boureanu, Borcea fiind atunci un prieten foarte apropiat de-al fostului politician.

Alături de Borcea, Valentina a devenit mama a trei copii, un fiu și două fiice, Milan (4 ani) și, respectiv, gemenele Indira Maria și Rania Maria, în vârstă de 2 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter