Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu

Cristian Boureanu (48 de ani) și logodnica lui, Laura Dincă (24 de ani), s-au despărțit după 6 ani de relație. Perechea s-a logodit în anul 2018 și urma să se căsătorească în 2019. Cu toate acestea, evenimentul a fost amânat.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat.

Este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau niciun fel de declarație”, a spus Cristian Boureanu pentru Național.

Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu

Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu

„Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp. Noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp.

Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, a declarat Laura Dincă pentru Playtech.ro.

Citește și:

Virgil Ianțu, declarație emoționantă de dragoste cu ocazia aniversării logodnicei lui

Teo Trandafir, atac de panică înfricoșător: „Am zis: «O să mor acum»”

Ilinca Vandici, mărturisiri surprinzătoare despre familia ei: „Părinții nu au fost alături de mine”

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori în trecut. Alături de prima lui soție, Irina, are și o fiică, Ioana, în vârstă de 20 de ani. Primul mariaj s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nașul de botez al fiicei lor.

Ulterior, Cristian s-a căsătorit cu Valentina Pelinel (40 de ani). Din păcate, nici acest mariaj nu a durat. În prezent, Valentina este căsătorită cu Cristian Borcea (51 de ani).

Modelul și omul de afaceri s-au cunoscut la nunta ei cu Boureanu, Borcea fiind atunci un prieten foarte apropiat de-al fostului politician.

Alături de Borcea, Valentina a devenit mama a trei copii, un fiu și două fiice, Milan (4 ani) și, respectiv, gemenele Indira Maria și Rania Maria, în vârstă de 2 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!