Fosta iubită a lui Cristian Boureanu, implicată într-un accident rutier: „Am avut noroc că am avut centura”

De Unica.ro, pe

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu (49 de ani), modelul Cristina Belciu (24 de ani), a fost implicată într-un accident rutier.

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu, implicată într-un accident rutier: „Am avut noroc că am avut centura”

„Am avut un mic accident pe Iancu de Hunedoara. Mi-a tăiat calea cineva, mergând foarte încet. Am avut noroc că am avut centura și, deși am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea pe care circulă tramvaiul, m-am lovit doar la cap și la picior. A fost destul de puternic impactul. Cred că, dacă nu aveam centura, ieșeam prin parbriz. M-am ales cu câteva vânătăi și cu mașina în service. În rest, sunt bine. Am avut o zi foarte lungă ieri. Dar fiarele se repară, vânătăile trec, contează cum tratăm fiecare situație. Totul se întâmplă cu un motiv. Poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva”, a declarat Cristina Belciu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit după doar patru luni și jumătate de relație.

„Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic. Este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe. Doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră”, a declarat Cristina Belciu, pentru Click!.

„Mă gândesc la ce a fost cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret. Cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare. Ne-a lăsat cu ceva important!”, a încheiat modelul.

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună”, a declarat și Cristian Boureanu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Monica Tatoiu, despre iubitele lui Cristian Boureanu: „M-a întrebat ce părere am”

Laura Dincă, despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Vorbim zilnic”

„Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Mulțumesc pentru tot, Cristina!”, a încheiat.

Cristina Belciu este din Moinești, județul Bacău, și a urmat Facultatea de Litere a Universității din București, specializarea Comunicare și Relații Publice. Activează ca actriță, model și creator de conținut online, având și un blog, „The Voguish Signature”. „Totul a început ca un hobby din care am început să câștig bani. A ajuns ca un job, doar că nu se simte așa, pentru că fac ce-mi place”, declara Cristina Belciu în 2018, pentru Desteptarea.ro.

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori în trecut. Alături de prima lui soție, Irina, are și o fiică, Ioana, în vârstă de 20 de ani. Primul mariaj s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nașul de botez al fiicei lor. Ulterior, Cristian s-a căsătorit cu Valentina Pelinel (41 de ani). Din păcate, nici acest mariaj nu a durat. În prezent, Valentina este căsătorită cu Cristian Borcea (52 de ani).

Valentina și Cristian Borcea s-au cunoscut la nunta ei cu Boureanu, Borcea fiind atunci un prieten foarte apropiat de-al fostului politician. Cristian Boureanu și fosta lui logodnică, Laura Dincă (24 de ani), s-au despărțit în vara anului 2021, după 6 ani de relație.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter