Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit. Primele declarații ale celor doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 aprilie 2022, 10:29

Cristian Boureanu (49 de ani) și modelul Cristina Belciu (24 de ani) s-au despărțit după patru luni și jumătate de relație. Despărțirea a avut loc de comun acrod, pe cale amiabilă, cei doi declarându-se mulțumiți pentru timpul petrecut împreună.

Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta.

Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră.

Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important! – a declarat Cristina Belciu, potrivit click.ro.

Citeşte şi: Ce părere are Thalia despre Nadia Comăneci. Mesajul surprinzător al artistei latino pentru marea gimnastă

Citeşte şi: Actrița Natașa Raab, celebra Coana Chiva din reclamele la lactate, ținută la pat de o boală cruntă: „Nu sunt bine!”

Citeşte şi: Kate Middleton, ținută-tribut pentru Prințesa Diana, la slujba de Paște

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că băiețelul lor a murit la naștere

La rândul său, fostul politician a avut și el numai cuvinte de laudă pentru Cristina, cea supranumită “Monica Belluci de România”.

Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea.

O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina! – a spus Boureanu.

Povestea de dragoste dintre Boureanu și Belciu a început în luna decembrie a anului trecut. Cei doi s-au întâlnit a un restaurant din București și s-au plăcut instant.

La momentul respectiv, Cristina Belciu a dezvăluit ce o atrage la un bărbat:

Eu mă îndrăgostesc de mintea omului. (…) O privire sinceră, caldă, o floare, nu am nevoie de o mie de trandafiri, un «te iubesc» sincer. Mă bazez pe lucruri simple, respect, zâmbet, ținut strâns de mână. O femeie cred că este cucerită de atitudinea bărbatului și de felul în care el se raportează la el, în primul rând, și apoi la ea. Dacă are respect de sine, automat știe să respecte și femeia din fața lui. Asta mă interesează, mintea, respectul și zâmbetul.

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori. Prima soție, Irina, i-a adus pe lume o fiică, Ioana, care astăzi are 20 de ani. Mariajul s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe Boureanu cu nașul de botez al fiicei. A urmat apoi căsătoria cu Valentina Pelinel, în 2018, dar nici aceasta nu a durat foarte mult.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter