Cristina Belciu, noi detalii despre despărțirea de Cristian Boureanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iunie 2022, 12:03

Cristian Boureanu (49 de ani) și Cristina Belciu (24 de ani) au format un cuplu timp de 4 luni și jumătate. Deși s-au despărțit, afaceristul și actrița au rămas în relații bune.

Cristina Belciu, noi detalii despre despărțirea de Cristian Boureanu

„Nu ne-am împăcat. Nu se mai pune problema de o împăcare între noi doi. Suntem prieteni, atât. Ținem legătura, sigur că da, chiar ne purtăm un respect deosebit. Nu ne-am despărțit cu urlete și uși trântite. Cred că suntem la fel din anumite puncte de vedere, a fost greu să ne gestionăm unul pe altul. Cum am mai zis, dragostea și incompatibilitatea nu sunt același lucru. Nu a mers, oricât ne-am fi dorit”, a declarat modelul recent, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cristian Boureanu și fosta lui logodnică, Laura Dincă (24 de ani), s-au despărțit în vara anului 2021, după 6 ani de relație.

„Nu s-a pus problema de fosta. Eu știu ce valorez, nu concurez cu nicio femeie, nu am competiție. Nu m-ar răni în niciun fel dacă s-ar împăca cu ea. Am niște principii, valori și credințe care nu îmi dau voie să mă uit în jur, efectiv nici nu-mi stă mintea la așa ceva”, a completat Cristina Belciu.

Cristian Boureanu: „Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă”

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună”, a declarat și Cristian Boureanu despre despărțire.

„Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. A reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Mulțumesc pentru tot, Cristina!”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Monica Tatoiu, despre iubitele lui Cristian Boureanu: „M-a întrebat ce părere am”

Laura Dincă, despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Vorbim zilnic”

Cristina Belciu este din Moinești, județul Bacău, și a urmat Facultatea de Litere a Universității din București, specializarea Comunicare și Relații Publice. Activează ca actriță, model și creator de conținut online, având și un blog, „The Voguish Signature”.

„Totul a început ca un hobby din care am început să câștig bani. A ajuns ca un job, doar că nu se simte așa, pentru că fac ce-mi place”, declara Cristina Belciu în 2018, pentru Desteptarea.ro.

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori în trecut. Alături de prima lui soție, Irina, are și o fiică, pe Ioana. Primul mariaj s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu.

Ulterior, Cristian s-a căsătorit cu Valentina Pelinel (41 de ani). Din păcate, nici acest mariaj nu a durat. În prezent, Valentina este căsătorită cu Cristian Borcea (52 de ani). Valentina și Cristian Borcea s-au cunoscut la nunta ei cu Boureanu, Borcea fiind atunci un prieten foarte apropiat de-al fostului politician.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter