Cristina Belciu, prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost fotografiat în compania fostei logodnice

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iunie 2022, 12:02

Cristian Boureanu (49 de ani) și Cristina Belciu (24 de ani) au format un cuplu timp de 4 luni și jumătate. După despărțire, afaceristul a fost fotografiat în compania fostei logodnice, Laura Dincă (26 de ani). Cristian și Laura s-au despărțit în vara anului 2021, după 6 ani de relație, dintre care 3 de logodnă.

Cristina Belciu, prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost fotografiat în compania fostei logodnice

După imaginile apărute în presă, Cristina a reacționat.

„Eu am un respect deosebit pentru Cristi și am zis-o de fiecare dată. Nu știu, nu mă mișcă în niciun fel pentru că nu e treaba mea. Noi am încheiat ceva și de aici este decizia lor ce o să facă. Eu nu concurez cu nicio femeie. Știu ce reprezint și sunt foarte bine cu mine. Nu stau să plec urechea la micile săgeți care se trimit către mine. E sub demnitatea mea. Nu aș avea o problemă dacă fostul meu s-ar împăca cu fosta lui. Niciodată să nu zic niciodată, am învățat de la Cristi. E greu să te gândești la o împăcare”, a declarat la Antena Stars, potrivit Spynews.

Zilele trecute, alături de o prietenă, Laura i-a făcut o vizită acasă fostului politician. De acolo a ieșit cu o pungă. În aceeași zi, mai târziu, cele două au mers la un restaurant din București, unde Cristian se afla deja alături de câțiva prieteni.

Tinerele se așază la o altă masă, unde Cristian vine și le vorbește în picioare câteva momente înainte de a se așeza lângă ele. Revine la masa amicilor săi, apoi iese din restaurant pentru a vorbi la telefon cu fiica lui, Ioana (21 de ani). În timpul apelului, Cristian îi cere Ioanei să rupă legătura cu fosta lui iubită, Cristina.

„Nu mai apuca să vorbești nimic cu ea, ea e treaba mea. Nu știu cum te vezi tu cu Cristina la 1 noaptea. Ioana, să nu te superi pe mine. (…) Când ajungi acasă să-mi dai și mie un mesaj. Te pup și te iubesc!”, spune afaceristul, potrivit Spynews.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu, implicată într-un accident rutier: „Am avut noroc că am avut centura”

Monica Tatoiu, despre iubitele lui Cristian Boureanu: „M-a întrebat ce părere am”

Laura Dincă, despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Vorbim zilnic”

Cristian Boureanu: „Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă”

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună”, a declarat Cristian Boureanu, după despărțirea de model.

„Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. A reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Mulțumesc pentru tot, Cristina!”, a încheiat.

De ce s-au despărțit Cristian Boureanu și Cristina Belciu?

Boureanu și Belciu au format un cuplu din decembrie 2021 până în aprilie 2022.

„Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu ne-am despărțit cu urlete și uși trântite. Cred că suntem la fel din anumite puncte de vedere, a fost greu să ne gestionăm unul pe altul. Cum am mai zis, dragostea și incompatibilitatea nu sunt același lucru. Nu a mers, oricât ne-am fi dorit”, a declarat modelul despre despărțire, la Antena Stars.

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori în trecut. Alături de prima lui soție, Irina, are și o fiică, pe Ioana. Primul mariaj s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu.

Ulterior, Cristian s-a căsătorit cu Valentina Pelinel (41 de ani). Din păcate, nici acest mariaj nu a durat. În prezent, Valentina este căsătorită cu Cristian Borcea (52 de ani). Valentina și Cristian Borcea s-au cunoscut la nunta ei cu Boureanu, Borcea fiind atunci un prieten foarte apropiat de-al fostului politician.

Cine este Cristina Belciu?

Cristina Belciu este din Moinești, județul Bacău, și a urmat Facultatea de Litere a Universității din București, specializarea Comunicare și Relații Publice. Activează ca actriță, model și creator de conținut online, având și un blog, „The Voguish Signature”.

„Totul a început ca un hobby din care am început să câștig bani. A ajuns ca un job, doar că nu se simte așa, pentru că fac ce-mi place”, declara Cristina Belciu în 2018, pentru Desteptarea.ro.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter