Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iunie 2022, 12:03

Cristian Boureanu (49 de ani) și Laura Dincă (26 de ani) s-au despărțit în vara anului 2021, după 6 ani de relație, dintre care 3 de logodnă. Recent, fostul cuplu a fost fotografiat împreună.

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi

Zilele trecute, alături de o prietenă, Laura i-a făcut o vizită acasă fostului politician. De acolo a ieșit cu o pungă. În aceeași zi, mai târziu, cele două merg la un restaurant din București, unde Cristian se afla deja alături de câțiva prieteni.

Tinerele se așază la o altă masă, unde Cristian vine și le vorbește în picioare câteva momente înainte de a se așeza lângă ele. Revine la masa amicilor săi, apoi iese din restaurant pentru a vorbi la telefon cu fiica lui, Ioana (21 de ani). În timpul apelului, Cristian îi cere Ioanei să rupă legătura cu fosta lui iubită, Cristina Belciu (24 de ani).

„Nu mai apuca să vorbești nimic cu ea, ea e treaba mea. Nu știu cum te vezi tu cu Cristina la 1 noaptea. Ioana, să nu te superi pe mine. (…) Când ajungi acasă să-mi dai și mie un mesaj. Te pup și te iubesc!”, spune afaceristul, potrivit Spynews.

Boureanu și Belciu au format un cuplu timp de 4 luni și jumătate.

„Nu s-a pus problema de fosta. Eu știu ce valorez, nu concurez cu nicio femeie, nu am competiție. Nu m-ar răni în niciun fel dacă s-ar împăca cu ea. Am niște principii, valori și credințe care nu îmi dau voie să mă uit în jur, efectiv nici nu-mi stă mintea la așa ceva”, declara Cristina recent.

Cristian Boureanu: „Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă”

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună”, a declarat și Cristian Boureanu.

„Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. A reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Mulțumesc pentru tot, Cristina!”, a încheiat.

De ce s-au despărțit Cristian Boureanu și Laura Dincă?

În august 2021, pentru Fanatik, Laura Dincă declara despre despărțirea de Boureanu:

„Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”.

„Relația noastră nu mai funcționa. Cum era să ne căsătorim în august, să facem unul, doi copii, iar apoi, în doi sau trei ani să ajungem tot aici, să ne despărțim, să rămân singură cu copiii? Acum, într-un fel, e mai bine…”, a mai declarat modelul atunci.

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori în trecut. Alături de prima lui soție, Irina, are și o fiică, pe Ioana. Primul mariaj s-a încheiat după ce Irina l-a înșelat pe fostul politician cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu.

Ulterior, Cristian s-a căsătorit cu Valentina Pelinel (41 de ani). Din păcate, nici acest mariaj nu a durat. În prezent, Valentina este căsătorită cu Cristian Borcea (52 de ani). Valentina și Cristian Borcea s-au cunoscut la nunta ei cu Boureanu, Borcea fiind atunci un prieten foarte apropiat de-al fostului politician.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter