Laura Cosoi, ultimele detalii despre botez: „Vom pleca din București”

De Adelina Duinea, pe

Sâmbătă, 15 august, în ziua în care este celebrată Sfânta Maria, Laura Cosoi (38 de ani) a adus pe lume al doilea copil, tot o fiică, Vera.

Actrița mai este mama unei fiice în vârstă de 2 ani, Rita. Din luna august a anului 2015, Laura este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi, ultimele detalii despre botez: „Vom pleca din București”

Recent, într-o intervenție în direct în emisiunea Vorbește Lumea, Laura a vorbit despre viața cu doi copii, dar și despre botezul mezinei.

„Rita este la creșă din luna iunie. Da, de pe 15 iunie, Rita a fost la creșă. Doamne-ajută, a fost foarte bine. Încurajez părinții să aibă mai multă încredere în copil și să îl responsabilizeze în măsura în care se poate.

Până la urmă, trebuie să învățăm să mergem mai departe cumva. (…) Vera e bine. Suntem foarte bine. (…) Mie nu mi se pare că s-au schimbat foarte mult lucrurile în casă.

Încercăm cumva să nu forțăm nota în ceea ce privește relația dintre Rita și Vera. Nu vorbim toată ziua despre Vera și așa mai departe.

Evident că Rita nu e geloasă. Contează foarte mult și cum e copilul cel mare. Nu e geloasă în sensul că niciodată nu-mi spune să o dăm la o parte să vină ea.

Adică își face loc unde a rămas, în partea cealaltă, dacă o alăptez pe Vera, să zicem. Mie asta îmi place foarte mult. Acum nu știu cum o să fie mai târziu cu jucăriile cu astea”, a declarat actrița.

Unde vor face botezul?

„Ne pregătim de botez. Vom pleca din București. În sfârșit o ieșire. Vom merge în Maramureș. De-abia așteptăm. Săptămâna viitoare pornim și o să fie ceva în natură, foarte restrâns. Cu familia și câțiva prieteni”, a mai spus Laura.

Cum sunt zilele actriței de la venirea mezinei pe lume? „Ne trezim dimineața și luăm micul dejun împreună toți. Inclusiv Vera. Apoi mergem la creșă. O ducem pe Rita.

Apoi vin acasă și am timpul liber până după-amiază pe la 17:00. (…) Chiar pot să fac și multe alte lucruri cu un nou născut acasă.”

Laura va reveni pe scena teatrului în spectacole repetate înainte de a naște. „O să fie seara spectacolul. O să fie ușor să gestionez”, mai spune Laura. În lipsa ei, fiicele sale vor sta cu tatăl lor.

Primele declarații despre al treilea copil

„Probabil mai târziu va merge Vera la creșă și vom face loc de al treilea”, mai spune actrița râzând.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Mantea, despre a doua sarcină: „Să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis”

Alexia Eram și Mario Fresh au clarificat zvonurile despre nuntă și sarcină

Andreea Marin se întoarce la TV. Primul interviu despre noua emisiune. EXCLUSIV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter