Laura Cosoi sărbătorește 4 ani de la căsătorie. Ce mesaj i-a transmis soțului său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 09 august 2019, 09:59
Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, au împlinit 4 ani de când au devenit soț și soție. Cei doi s-au căsătorit în 2015, după o relație de trei ani.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împreună o fetiță, pe nume Rita, în vârstă de 1 anișor. Cu ocazia aniversării celor 4 ani de la căsătorie, actrița a scris un mesaj pe contul său de Instagram: „Cei mai frumoși 7 ani din viața mea, sunt cei petrecuți alături de iubitul meu care acum 4 ani mi-a devenit soț!” și alături o postat mai multe fotografii de la nuntă.

Laura Cosoi este foarte discretă cu viața personală, însă actrița a dezvăluit că își mai doresc un copil: „Minim unul. Amândoi ne dorim foarte mult şi e un noroc că în momentul în care am născut, am venit acasă şi amândoi am zis că ne mai dorim un copil Adică chiar în primele luni, când de obicei nu te mai gândeşti la un copil, dar mi se pare că pentru Rita ar trebui să facem asta şi ea e completă în momentul în care mai are un frate sau o surioară, pentru că până atunci, jumătate eu, jumătate el”, – a declarat în trecut Laura Cosoi.

Vezi mai multe imagini de la nuntă cu Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter