Laura Cosoi, în costum de baie la doar 5 luni de la naștere! Cât de bine arată

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 mai 2021, 14:21

Laura Cosoi (38 de ani), soțul ei, Cosmin Curticăpean, și fiicele lor, Rita (2 ani) și Vera (5 luni), se află în prezent în vacanță în Maldive, alături de familia Adelei Popescu (34 de ani).

Laura Cosoi, în costum de baie la doar 5 luni de la naștere! Cât de bine arată

Printre fotografiile cu peisajele exotice de care se bucură alături de cei dragi, Laura a publicat și una în costum de baie la malul mării. În dreptul imaginii a pus un singur hashtag, „sunkissed [sărutată de soare]”.

Actrița a devenit mamă pentru a doua oară în vara anului 2020, mai exact pe 15 august. „Pe 15 august, în zi Sfântă, a venit pe lume, pe cale naturală, minunea noastră, Vera! Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți! Mulțumim pentru fiecare gând bun!”, a scris Laura atunci.

Cinci luni mai târziu, silueta ei este suplă și tonifiată. Drept vorbind, nici în timpul sarcinii actrița n-a luat mult în greutate. Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, actrița și-a pierdut tatăl. „Azi, tăticul meu iubit și bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor …”, a scris Laura atunci.

„Fiecare frunză de Laur pe care o port la gât [într-un colier] are o amprentă vocală cu mesaje de la cei dragi! Când îmi este dor de vocea lor, ascult mesajele pline de dragoste.

Azi am ascultat vocea lui tati. Albumul foto din telefon mi-a amintit că anul trecut, pe 26 ianuarie, l-am anunțat că avea să devina bunic pentru a doua oară”, a mai scris recent pe Instagram.

Într-un interviu oferit în toamna anului trecut, actrița a dezvăluit că își dorește să devină mamă din nou. „Sigur că da, dacă ne dă Dumnezeu. Indiferent de cum va fi, eu îmi doresc și al treilea copil. Adică nu eu, noi ne dorim și al treilea copil”, a spus Laura în emisiunea La Măruță.

Foto: Instagram

Citește și:

Elliot Page și Emma Portner divorțează. Actorul a depus actele

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după vacanța la munte alături de Gabi Bădălău

Ioana Dichiseanu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter