Laura Andreșan și Grasu XXL aveau de mult probleme în căsnicie. Ce se întâmpla de la o vreme între ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 decembrie 2020, 13:31

Despărțirea dintre Laura Andreșan și Grasu XXL (pe numele real Dragoș Nechifor) i-a surprins pe toți într-un mod neplăcut. Nimeni nu se aștepta ca după o relație de 13 ani, cei doi să divorțeze. Laura și Dragoș au fost mereu foarte discreți cu privire le viața lor personală și și-au trăit povestea de iubire departe de ochii publicului și ai presei. Poate acesta este și motivul pentru care nimeni nu bănuia că între ei lucrurile nu sunt tocmai roz.

Din câte se pare, Laura și-a exprimat, acum un an, nemulțumirile față de partenerul de viață.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp… de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire”, mărturisea Laura Andreșan, în urmă un an, potrivit Antena Stars.

Laura a mai spus atunci că își asumă faptul că s-a schimbat, iar relația dintre ea și Dragoș era una solidă, care le conferea amândurora siguranță.

Citeşte şi: Cum arată fetița lui Grasu XXL și a Laurei Andreșan

„El este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc. Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, a mai spus Laura.

Laura Andreșan și Dragoș Nechifor au o fetiță în vârstă de 1 an.

Foro – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter