La ce intervenție estetică a apelat solistul 3 Sud-Est Laurențiu Duță

De Unica.ro, pe

În aprilie 2021, Laurențiu Duță (45 de ani) a avut COVID-19. „Am trecut prin COVID-19. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară. În afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile, n-am avut alte simptome”, a declarat solistul la vremea aceea.

„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred că pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstraZeneca, iar rapelul îl am programat. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt”, a mai spus Laurențiu Duță atunci.

La ce intervenție estetică a apelat solistul 3 Sud-Est Laurențiu Duță

Recent, în mediul online, solistul a anunțat că a ajuns din nou pe mâinile medicilor, de această dată de bună voie, nu din cauza unei afecțiuni. „Am venit pentru un tratament de implant de păr și am petrecut o zi plăcută alături de o echipă de profesioniști. Mulțumesc, medicilor și întregului personal”, a scris cântărețul pe Instagram.

Laurențiu Dută nu este singurul bărbat celebru din România care a apelat la o astfel de intervenție. În 2014, la 36 de ani, Cătălin Măruță a optat de asemenea pentru un implant de păr.

„A fost o experiență foarte ușor de suportat, practic am așteptat să treacă orele și medicul să-și termine treaba. A fost mai degrabă o probă de răbdare, decât o intervenție chirurgicală. Rămăsesem ultimul din showbiz care încă nu făcuse asta”, spunea prezentatorul TV la vremea aceea, pentru Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est va deveni tată pentru a doua oară

Cum arată și cu ce se ocupă acum Monica Andrei din trupa Candy. A fost nevoită să renunțe la muzică

Cu ce se ocupă Mircea Radu după ce a renunțat la televiziune

Cătălin a ales o clinică din Turcia la care, înaintea lui, mersese Sorin Brotnei (40 de ani), fostul solist Akcent. „Am văzut rezultatele excelente la Sorin și auzisem atât de multe lucruri despre doctorul respectiv, încât am vrut să ajung la el, deși pentru o programare trebuie să aștepți câteva luni bune”, a mai spus Măruță atunci, tot pentru Click!. În prezent, un implant de păr poate ajunge să coste în jurul a 2500 de euro.

Sorin și-a făcut transplantul de păr în 2010. Rezultatele l-au mulțumit atât de tare încât a vrut să le ofere și altora această oportunitate. Așadar, artistul a pus bazele unei astfel de clinici în România. „Am început în 2013 și doctorul vine lunar ca să consulte pacienții și apoi intervențiile se fac în Istanbul. Facem consultații regulate, iar eu stabilesc întâlnirile”, declara Sorin în 2016, pentru Click!.

Printre bărbații din showbiz care au mai apelat la acest artificiu de înfrumusețare se mai numără artiștii Dan Bittman (59 de ani) și Dinu Maxer (47 de ani), actorul Andrei Duban (49 de ani) și Mihai Morar (39 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter