Cătălin Măruță, urare emoționantă cu ocazia aniversării de 36 de ani a Andrei

Andra a împlinit marți, 23 august 2022, 36 de ani. Soțul artistei, Cătălin Măruță (44 de ani), i-a făcut o urare emoționantă cu această ocazie. Solista și moderatorul TV sunt căsătoriți din august 2008 și împreună au doi copii, un fiu și o fiică, David (11 ani) și Eva (7 ani).

Cătălin Măruță, urare emoționantă cu ocazia aniversării de 36 de ani a Andrei

„La mulți ani, iubirea mea! Să fii mereu luminoasă și să vezi mereu partea bună a tuturor! Meriți tot ce e mai frumos pe lume! ❤️”, a scris Cătălin Măruță pe Instagram. „Frumoșii mei! 😍”, a comentat David Măruță.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunt recunoscătoare pentru oamenii din jurul meu, dar și pentru prietenii mei din online, care mă susțin necondiționat! 🙏 Fie ca urările să vi se întoarcă și vouă! Vă iubesc! ❤️”, a scris cântăreața în mediul online. „Te iubesc! 😍”, a comentat fiul artistei.

„La mulți ani, mami! Te iubesc până la cer și înapoi! Ești cea mai frumoasă! ❤️”; „La mulți ani, mama! Ești minunată! Și la mulți ani vouă, cei mai frumoși părinți, căsătoriți de 14 ani! ❤️”, au mai scris copiii solistei, Eva și David, pe conturile proprii de Instagram.

Andra și Cătălin s-au cunoscut în anul 2005, în platoul emisiunii găzduite atunci de prezentator, „Tonomatul DP 2”, și, potrivit solistei, nu a fost vorba de dragoste la prima vedere.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune, la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, declara Andra în urmă cu ceva timp.

Ulterior, Cătălin a apărut în videoclipul piesei „Băieții și fetele”, cântată de solistă. Artista și prezentatorul TV s-au căsătorit în 2008, după 3 ani de relație.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cât îi costă pe Andra și pe Cătălin Măruță educația copiilor lor. David și Eva învață la o școală privată

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

Citește și: Andra, declarație emoționantă de dragoste pentru Cătălin Măruță

În ceea ce privește cererea în căsătorie, cuplul a povestit două variante. Potrivit Andrei, Cătălin a fost „romantic până în măduva oaselor”. 

„Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneția. Da, pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de șampanie, a luat o șampanie, gondolierul ne cânta în italiană. Nu mai știu ce melodie era. Îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă. Eram emoționată și, când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoționată am fost. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, declara solista în trecut, pentru Pro TV.

Cu toate acestea, în cadrul unui alt interviu, Cătălin a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie în prezența familiilor lor. 

„Îi făceam mereu declarații de dragoste, dar am vrut ca la căsătorie să fie martori și cei din familie, așa că am scos inelul la o masă la care erau și părinții. Mi s-a părut mai inspirat așa, să ne bucurăm toți de moment, de răspunsul ei. Bine că a spus da, că altfel aș fi avut mulți martori la un moment cam… ciudat!”, mărturisea prezentatorul TV în 2019.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter