Cătălin Măruță, criticat de Anamaria Prodan pentru podcastul cu Laurențiu Reghecampf

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în 2021, după 13 ani de mariaj. La scurt timp de la anunțul divorțului, impresara a oferit un interviu în cadrul emisiunii „La Măruță”. Câteva luni mai târziu, în februarie 2022, antrenorul i-a dat replica impresarei în podcastul „Acasă la Măruță”.

Cătălin Măruță, criticat de Anamaria Prodan pentru podcastul cu Laurențiu Reghecampf

„Măruță nu a zis nimic, pentru că s-a bucurat că i-a venit. Păi eu îl băteam pe ăsta cu cuvintele lui. Dacă aveam un podcast, îl făceam să sară pe geam de la podcast”, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV, potrivit WOWbiz.

Ulterior, în mediul online, despre podcastul cu Laurențiu, Cătălin Măruță a scris: „Mă bucur că aici, «Acasă la Măruță», am reușit să aducem un interviu foarte așteptat, cu Laurențiu Reghecampf. 53,000 de persoane au urmărit simultan live lansarea noului podcast și la 18 ore de la lansare este locul #1 în Trending pe YouTube. Mulțumesc pentru încredere tuturor celor care aleg să poarte o discuție sinceră aici, cu mine, să își spună povestea.

Cu toții avem nevoie de un hobby. Eu simțeam nevoia de mult timp să fac ceva ce nu are legătură cu emisiunea, dar mă pasionează la fel de tare. Interviul este genul meu jurnalistic preferat. Ideea podcastului «Acasă la Măruță» a venit firesc, ca o continuare a ceea ce fac eu zi de zi, live, în televiziune. Este un proiect de suflet în care investesc energie și speranța că va fi pe placul celor care îmi urmăresc activitatea pe canalul de YouTube”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, despre fosta relație dintre iubita lui și Kamara: „Eu nu am nicio problemă”

Cum se simte mama lui Laurențiu Reghecampf. A fost diagnosticată cu cancer la sân în 2021

Laurențiu Reghecampf, despre iubita lui, Corina: „Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună”

„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit, cu respect pentru cei pe care îi iubesc și fără prea multe griji pentru ceea ce spun alții. M-am simțit dator, după ce am fost atacat, să dau niște răspunsuri. Îi mulțumesc lui Cătălin Măruță că m-a ascultat, așa cum și pe fosta mea soție a ascultat-o când a vrut să vorbească despre divorț. Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere. Eu merg înainte, iar trecutul este trecut. Îmi asum tot ce a fost și sunt nerăbdător să trăiesc ceea ce urmează”, a scris și antrenorul pe Instagram.

În primăvara anului acesta, Laurențiu Reghecampf va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina (30 de ani), va da naștere unui băiat. Antrenorul mai are doi fii, Luca Reghecampf (20 de ani), din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani), alintat Bebe sau Bebeto, din mariajul cu Anamaria. La rândul ei, din prima căsnicie cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, impresara mai are două fiice, Rebecca Dumitrescu (22 de ani) și Sarah Dumitrescu (21 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter